Gin

Hvad er en god gin? Gin fås i hundredvis af nuancer og farver og med et utal af mere eller mindre eksotiske botanicals som smagsgivere. Gennemgående er dog, at enebær stadig spiller hovedrollen. Find din gin her til en eksklusiv Gin & Tonic, Gin Hass, Pink Gin, Gin Fizz eller en klassisk Martini - f.eks. James Bonds Vesper Martini. Gin Mare, Monkey 47, Hendricks eller nye, danske gin - du finder det hele lige her!

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 133 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 4

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hvad er god gin?

Gin er ikke bare gin, så det kommer an på, hvilke noter, du helst vil have i din gin. Markedet er eksploderet i de senere år, og efterspørgslen er enorm. Du kan faktisk sammenligne det med, hvordan markedet for øl voksede enormt fra midten af 1990'erne. Gin skal dog være minimum 37,5% og fås i dag i hundredvis af smagsnuancer og farver og med et utal af mere eller mindre eksotiske botanicals som smagsgivere - dvs. olier og planteekstrakter. Gennemgående for smagsnoterne i gin er dog historisk set – og stadig – at enebær spiller hovedrollen. Forvirret? Vi skal nok guide dig.


Hvordan laver man gin?

Gin bliver dybest set lavet ved at destillere og gære korn. Når man destillerer, adskiller man væsker, der har forskellige kogepunkter. De stivelsesmolekyler, der findes i kornet, koges, så de bliver brudt ned til sukkermolekyler. Ligesom når man brygger øl. Sukkeret kan omdannes til alkohol, når det gæres. Herfra er der flere forskellige måder, man kan lave sin gin på.