ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

The O Wine Tumbler - Det optimale ferieglas...

Er der for lidt plads i sommerhusets/campingvognens skabe, eller er båden for trang til glas med stilk, er der ingen grund til at gå i panik. Riedel har naturligvis en handy løsning, nemlig O Wine Tumbler-serien, det afslappede glas uden stilk eller fod, men stadig nøjagtigt lige så druespecifikt som Riedels øvrige glas. O Wine Tumbler er en innovativ indgangsvinkel til et casual glas, så du kan bibeholde den totale vinfornøjelse i hverdags- eller ferieøjemed. Serien rummer syv forskellige druespecifikke Tumbler glas.

Ikke desto mindre er serien netop blevet udvidet med tre glas, som ikke lader noget stå tilbage, nemlig Big O glassene som er inspireret af Vinum XL-serien. Big O Pinot Noir glasset der gør sig fremragende med New World Pinot Noir, Big O Syrah som henvender sig specielt til Old World Syrah og til sidst men ikke mindst Big O Cabernet Sauvignon, der er til store, intense, frugtrige Cabernet Sauvignonvine.

Slut med at ærgre sig over knækkede stilke. Ikke engang opvasken er et problem længere, da glassene passer perfekt i en hvilken som helst opvaskemaskine. Tag O Wine Tumbler med ud i det fri, nyd sommeren og lad bekymringerne blive derhjemme – nemmere og bedre bliver det ikke.

Se vores sortiment af O WINE TUMBLER

Happy O – når der skal mere farve og glæde over hverdagen
Vi introducerer nu Riedels Happy O glas i Danmark. Glassene, som er skabt til at sætte lidt mere farve over borddækningen og give mere spil til desserterne, som også sagtens kan anrettes i disse glas. Happy O står for livsglæde, energi og godt humør, og så er de altså også gode at drikke vin af…

Køb dine Happy O glas her


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]