STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Brand image

Monkey 47 er uden tvivl én af det mest populære gin i hele verden. Det gælder også i Danmark, hvor danskerne virkelig har taget den til sig. Og så er historien bag det lidt spøjse navn også en del af tiltrækningen.

Monkey 47

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Monkey 47

Monkey 47 er det sjove navn på én af verdens bedste gin. Historien om Monkey 47 er samtidig historien om en gin, der virkelig har taget Danmark med storm og reddet på den gin-bølge, der er skyllet ind over landet fra Skagen til Rønne.

  1. Hvorfor hedder det Monkey 47?

    Navnet Monkey 47 kommer fra en tidligere Royal Air Force-pilot, som efter Anden Verdenskrig flyttede til krigshærgede Berlin for at hjælpe til med at genrejse Berlin Zoo. Her blev han bedste venner med aben Max. Så gode venner blev de faktisk, at han savnede Max noget så frygteligt, da han efter genrejsningen af Berlin Zoo flyttede til Schwarzwald. Den tidligere pilot var samtidig, som en ægte englænder, vild gin og lavede sin egen. Så da han kunne finde alle ingredienserne i Scharzwald og blandede dem med indiske botanicals, brugte han dem til at lave opskriften på den nu legendariske gin - opkaldt efter aben Max.