SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Monkey 47 er uden tvivl én af det mest populære gin i hele verden. Det gælder også i Danmark, hvor danskerne virkelig har taget den til sig. Og så er historien bag det lidt spøjse navn også en del af tiltrækningen.

Monkey 47

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Monkey 47 - "The greatest Gin I have ever tasted."

Ordene er Robert Parkers. Den verdensberømte amerikanske vinanmelder var ude af sig selv, da han smagte Monkey 47.

Monkey 47 er verdenskendt gin fra højeste hylde, skabt i Schwarzwald-regionen i Tyskland. Den indeholder 47 botanicals. Det er både lokale og mere eksotiske ingredienser som tyttebær, brombær, gran og kamille. Ginen er lavet ved hjælp af en kombination af traditionelle og moderne teknikker og destilleres i små portioner ved hjælp af en kobberdestillation. Monkey 47 er kendt for sin komplekse og unikke smagsprofil og har vundet adskillige priser og udmærkelser i spiritusindustrien - og så er den naturligvis oplagt til verdens bedste cocktails.


Navnet Monkey 47 kommer fra en tidligere Royal Air Force-pilot, som efter Anden Verdenskrig flyttede til krigshærgede Berlin for at hjælpe til med at genrejse Berlin Zoo. Her blev han bedste venner med aben Max. Så gode venner blev de faktisk, at han savnede Max noget så frygteligt, da han efter genrejsningen af Berlin Zoo flyttede til Schwarzwald. Den tidligere pilot var samtidig, som en ægte englænder, vild gin og lavede sin egen. Så da han kunne finde alle ingredienserne i Scharzwald og blandede dem med indiske botanicals, brugte han dem til at lave opskriften på den nu legendariske gin - opkaldt efter aben Max. Der er 47 botanicals i ginen - derfor Monkey 47!

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]