ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

London Dry Gin

Er du til sprød, frisk og tør gin? Så skal du måske vælge en London Dry Gin. Her får du den klassiske dominerende enebærsmag, som suppleres af en harmonisk blanding af botanicals. En klassisk, stilsikkert valg til et hav af fantasiske cocktails.

Pris
Producent
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. London Dry Gin - klassisk gin til alle dine gin-cocktails

  London Dry Gin er en specifik ginstil, som er kendt for sin tørre og sprøde smagsprofil. På trods af sit navn kommer London Dry Gin ikke nødvendigvis fra London, men kan fremstilles overalt i verden, så længe den overholder specifikke produktionsmetoder og opfylder de kriterier, der er fastsat af tilsynsorganer.


  London Dry Gin fremstilles ved hjælp af en traditionel destillationsproces. Den begynder med en neutral spiritusbase, som normalt er lavet på korn. Det kan være byg, hvede eller majs. Botanicals som enebær skal tilsættes under destillationen. Smagen opnås gennem re-destillation uden tilsætning af kunstige smagsstoffer eller farver.


  Enebær er den vigtigste botanical i London Dry Gin, og skal spille en fremtrædende rolle i smagen. London Dry Gin må ikke indeholde tilsatte sødestoffer eller kunstige tilsætningsstoffer under produktionsprocessen. Fokus er på naturlige smagsstoffer og renheden af ​​de anvendte botanicals.


  Det giver London Dry Gin sin kendte, tørre smagsprofil. En god London Dry Gin er afbalanceret og ren med en dominerende enebærnote efterfulgt af antydninger af citrus, krydderier og urter.


  London Dry Gin er meget alsidig og kan bruges i en række forskellige cocktails. Det er selvfølgelig den klassiske Gin og Tonic, en Martini eller en Negroni.

 2. London Dry Gin på tilbud

  Hvis du gerne vil spare penge på købet af din næste London Dry Gin, bør du melde dig ind i Sélection Vinklub. Det er gratis, og du sparer 5% alle dine køb på tusindvis af varer. Du kan altid bare melde dig ud igen, hvis du alligevel ikke er interesseret.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]