SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Knut Hansen er en legendarisk sømand, som præger den nordtyske keramikflaske og har lagt navn til den virksomhed, der blev grundlagt i 2017 af to unge mænd fra Hamborg ved navn Kaspar Hagedorn og Martin Spieker. Allerede nu anses Knut Hansen som ét af de førende, prisvindende ginmærker i Tyskland, som i dag producerer et stort antal fremragende gin. 

Knut Hansen

Pris
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Knut Hansen

Den første Knut Hansen-gin blev faktisk allerede til i 2016 hjemme i stuen i privaten, men allerede i 2017 kunne de to unge mænd begynde at tappe på flaske og i 2019 kunne tyskerne åbne deres eget destilleri i Hamborg. Knut Hansen Dry Gin sælges nu i over 30 lande.


I en kompleks proces destilleres Knut Hansen-gin fire gange i små portioner med en ekstremt langsom tilførsel af energi og tappes derefter på de umiskendelige, keramiske flasker.


Hos Knut Hansen gør man meget ud af at spore præcist fra hvilken dyrkning de enkelte ingredienser får, ligesom der lægges stor vægt på at bruge lokale botanicals fra regionen. For eksempel kommer æblerne fra Altes Land syd for Elben, rosenblomsterne fra Ostseedeich og agurk og basilikum fra Hamborgs ugentlige marked.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]