SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Medlemsbetingelser for Sélection vinklub


Disse medlemsbetingelser er gyldige fra den 1. september 2023 og erstatter alle tidligere udgaver af Sélection vinklub’s vilkår & betingelser.

Vi håber, du vil give dig god tid til at læse medlemsbetingelserne igennem, inden du tilmelder dig. For os er det vigtigt, at du ved, hvad du siger ja til.

Firmaoplysninger:

HJ. Hansen Vin A/S
(CVR. 89 97 35 11)
Vestergade 97-101
5000 Odense C

Spørgsmål vedr. Sélection vinklub kan rettes til:

Kundeservice på tlf. 63 12 82 00 eller via e-mail til [email protected]

Sélection vinklub er et loyalitetsprogram, der giver dig fordele og rabatter, når du handler i vores butikker og på webshoppen hjhansen-vin.dk.


Sélection vinklub medlemskab

Du kan helt gratis melde dig ind i Selection vinklub. Tilmeldingen foregår på hjhansen-vin.dk.

Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse og være mindst 18 år for at være med i Selection vinklub.

Efter din tilmelding til Selection vinklubben vil du modtage en mail, hvor vi beder dig om at gå ind og aktivere din konto på webshoppen. Når du har aktiveret din konto på webshoppen, vil du modtage dine rabatter på webshoppen fremadrettet så længe, at du husker at logge ind med din e-mail og dit password. Det er den måde, at vi på webshoppen kan identificere dig, når du handler hos os.

Når du handler i en af vores mange butikker, skal du identificere dig ved at fremvise enten dit digitale Sélection klubkort, eller hvis du har et fysisk medlemskort fra tidligere kan du også identificere dig via dette i butikken.

Sådan gør du, når du vil fremvise dit flotte digitale klubkort hos din lokale Vinspecialist

 • Tag din mobil med ud i butikken og log ind på www.hjhansen-vin.dk.
 • Log ind på www.hjhansen-vin.dk ved at klikke på log ind-ikonet i toppen af webshoppenI toppen på din mobil, vil log ind ikonet skifte til et kort ikon.
 • Klik på kort ikonet og du kommer direkte ind på dit klubkort.
 • Fremvis dette i din lokale VinspecialistHurtigt og nem adgang til dit klubkort


Dine fordele som medlem af vores Sélection vinklub

Der er en række fordele ved at være medlem af vores Sélection vinklub:

 • Du modtager en kontantrabat på 5% i kurven, når du handler på webshoppen (husk at logge ind naturligvis)
 • I vores fysiske butikker i Magasin modtager du andre rabatter og fordele, der køres specifikt for Magasin fordelsprogrammet. (Her kan du ikke optjene bonus og indløse bonuspoint).
 • Du modtager invitationer til en række forskellige smagninger og events
 • Du får din egen personlige side på webshoppen, hvor du kan lægge dine favoritter ind
 • Du får mulighed for at lave dit eget vinkort via vores ”Byg vinkort” funktion, som du kan bruge til fester og andre mærkedage
 • Du modtager vores attraktive katalog-tilbud før alle andre kunder
 • Du får mulighed for at deltage i spændende konkurrencer, hvor du kan vinde attraktive præmier

Kontantrabat på 5% i butik og på webshoppen

Hver gang du køber varer hos en af vores Vinspecialisten/H.J. Hansen Vin butikker* eller på vores webshop, får du 5% i kontantrabat*.

Ved vores specielle udvalgte tilbud og medlemstilbud, er rabatten allerede fratrukket når du logger ind og der gives derfor ikke yderlig rabat på disse tilbud.

*Der gives ikke 5% kontaktrabat på følgende:

 • Gavekort
 • Smagekasser
 • En Primeur-vine
 • Klassificeret Bordeaux
 • Enkelte agent varer (udvalgt spiritus)
 • Sélection medlemstilbud
 • Særlige kampagner som (Lagersalg, roséfestival, restsalg,sommerens vinfest og outlet mm..)

For at kunne opnå de 5% i kontantrabat, når du handler, er det vigtigt, at du identificerer dig som Sélection kunde når du handler i en butik. For at identificere dig som Sélection kunde kræver det, at du identificerer dig ved at fremvise enten dit digitale Sélection klubkort, eller hvis du har et fysisk medlemskort fra tidligere kan du også identificere dig via dette i butikken.

På webshoppen skal du logge ind som Sélection kunde for at modtage din kontantrabat på 5%. Du indtaster din e-mail og dit password. Har du glemt dit password, så kan du blot klikke på "Glemt password" hvorefter du kan vælge et nyt password.

Det er kun muligt for private at være medlem af Sélection Vinklub og dermed opnå Sélection-rabat.

Udmeldelse af Sélection vinklub

Hvis du melder dig ud af Sélection vinklub, vil din Sélection konto blive slettet og det er dermed ikke længere muligt at få de 5% i kontantrabat længere. Læs mere under afsnittet "Tilbagekaldelse af samtykke".


Din Sélection medlemsside

Når du tilmelder dig Sélection vinklub, får du samtidig din helt egen side på hjhansen-vin.dk, som du logger ind på ved brug af din e-mail og dit password. Her kan du se og rette dine personlige oplysninger, vælge dine personlige favoritprodukter, lave dit eget vinkort, m.m.


Sådan kontakter vi dig

Når du tilmelder dig Sélection vinklub, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner, spørgeskemaer, events mm., der passer til dig og din profil.

Når du accepterer medlemsbetingelserne for Sélection vinklub giver du tilladelse til, at Sélection vinklub og H.J. Hansen Vin A/S må kontakte dig via e-mail (nyhedsbreve) med tilbud, produktnyheder, konkurrencer, kampagner og events, der vedrører produktsortimentet og vores fysiske arrangementer i vores butikker, arrangementer ved særlige locations, og på hjhansen-vin-dk. Du giver også tilladelse til, at vi må sende dig sms-beskeder (ca. 8-10 gange om året) på store kampagnedage (f.eks. Black Friday), hvor der kan opnås store besparelser eller ved særlige Sélection-events, hvor der er stor efterspørgsel.

Datasikkerhed er vigtigt for os. Så når vi sender dig e-mails fra Sélection vinklub, sender vi dem altid fra e-mailadressen: [email protected].  Hvis du er i tvivl, om en e-mail, du modtager er fra os, kan du tjekke, om den er sendt fra vores e-mailadresse eller kontakte os på [email protected]

OBS:

Ved gavekort vil afsenderen fremgå som [email protected].


Håndtering af personoplysninger i Sélection vinklub

Det er H.J. Hansen Vin A/S, der er dataansvarlig for dine personoplysninger. Når du tilmelder dig Sélection vinklub, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger til håndtering af dit medlemskab herunder til profilering til brug for målrettet markedsføring.  

Vi behandler følgende oplysninger om dig:  

 • De oplysninger du giver, når du tilmelder dig Sélection vinklub, og når du opdaterer din profil (navn, adresse, postnummer, by, land, e-mail, telefonnummer)
 • Oplysninger om dine køb hos Vinspecialisten og H.J Hansen Vin, hvis du samtidig anvender dit medlemskort eller logger ind på webshoppen som Sélection-kunde
 • Oplysning om dit kortnummer/medlemsnummer
 • Oplysninger om, hvilke nyhedsmails du åbner og hvad du klikker på
 • Oplysning om, hvilke sider du besøger på hjhansen-vin.dk, når du er logget ind som Sélection medlem, og hvilke produkter du klikker på og lægger i kurv. Når du færdes på hjhansen-vin.dk, gælder H.J. Hansen Vins persondatapolitik sammen med vores medlemsbetingelser
 • Svar på spørgsmål fra os og dialog, du har med os om dine køb eller dit medlemskab
 • Oplysninger om vores konkurrencer, som du deltager i
 • Cookies

Formålet med vores behandling af dine oplysninger er at give dig en god personlig service og udøve målrettet markedsføring af Vinspecialistens og H.J. Hansen Vins produkter og services. Vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er dit samtykke til medlemskab af Sélection vinklub. Jf. Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 litra f.  

Dine oplysninger behandles på følgende måde:​​​​​​​

 • Vi bruger dine oplysninger til profilering for at få viden om dine produktpræferencer, så vi kan målrette vores markedsføring og kommunikation med dig og dermed sikre, at du får relevante tilbud, der matcher dig og dine interesser.
 • Har du deltaget i en af vores konkurrencer, bruger vi desuden de oplysninger du har afgivet i forbindelse med din deltagelse for at kunne give dig din gevinst, hvis du vinder.
 • I forbindelse med henvendelser fra dig fx vedrørende dine køb eller dit medlemskab, vil dine oplysninger blive brugt til at besvare din henvendelse.  

I tilfælde af konkret mistanke om misbrug af Sélection-vinklubmedlemskabet, kan dine oplysninger desuden blive brugt i forbindelse med undersøgelser af eventuelle uregelmæssigheder. Formålet med denne behandling er at beskytte H.J. Hansen Vins aktiver, og vores hjemmel til at behandle dine oplysninger til dette formål er vores berettigede interesse i at forebygge og afsløre uregelmæssigheder, som kan medføre tab for os og Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 litra f.  

Dine oplysninger bliver kun brugt til ovennævnte formål. Vi deler ikke dine oplysninger med vores partnere, med mindre at du beder os om det, f.eks. i forbindelse med en sagsbehandling.

Dine rettigheder som kunde hos os:

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan altid bede os om at rette eller slette dine oplysninger, hvis de ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante. I det tilfælde skal du henvende dig til H.J. Hansen Vin Kundeservice på [email protected].  Det er også her, du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få udleveret dine oplysninger (dataportabilitet), du ønsker at gøre brug af din ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger til kun at bestå af opbevaring, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger til markedsføring. Bemærk, at hvis du beder os om at slette dine oplysninger, vil det betyde, at du bliver meldt ud af Sélection vinklub.  

Du kan også altid selv rette dine stamoplysninger på din personlige medlemsprofil inde på hjhansen-vin.dk. Det kræver, at du logger ind med din e-mail og dit password og herefter går til ”Mine sider”.

Tilbagekaldelse af samtykke:

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine oplysninger og din tilmelding ved at melde dig ud af Sélection vinklub. Du opsiger medlemskabet ved at sende en mail til [email protected] hvorefter vores kundeservice vil behandle din anmodning hurtigst muligt. Husk at påføre dit navn og dit medlemsnummer.

Klagemulighed: Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf. 33193200 eller på [email protected].

Opbevaring, udmelding og sletning: Vi gemmer dine oplysninger så længe, du er medlem af Sélection vinklub. Ved udmelding af Sélection vinklub, vil du med det samme blive blokeret i vores system, og du vil ikke længere modtage nogen kommunikation fra os. Vi stopper samtidigt med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssigt øjemed. Vi sletter dog først dit medlemskab og dine oplysninger endeligt 30 dage efter du har meldt dig ud af Sélection vinklub, så vi fx kan hjælpe dig, hvis du meldte dig ud ved en fejl eller at der er brug for en efterbehandling af nogle af dine køb som Sélection kunde. Bruges dine oplysninger eller en del heraf i en verserende sag, vil de oplysninger, der er nødvendige for denne behandling, dog først blive slettet, når sagen er afsluttet.  

Eksterne samarbejdspartnere: Dine oplysninger overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af Sélection vinklub, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af Sélection vinklub og vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og skal behandle oplysningerne fortroligt. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, fx. Google Analytics v/Google LLC. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA kan være sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45 eller via brug af EU Kommissionens standardkontrakter. I det omfang vi bruger databehandlere, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier som fx. Privacy Shield certificering eller via indgåelse af EU Kommissionens standartkontraktbestemmelser.  

Vi bruger cookies på hjhansen-vin.dk og i Sélection vinklub

Når du besøger www.hjhansen-vin.dk, placerer vi en eller flere cookies på din computer eller mobiltelefon. En cookie er en lille tekstfil, der kan indeholde personlige oplysninger som fx din IP-adresse. Den bruges til at genkende din computer eller mobiltelefon, og sender H.J. Hansen Vin A/S informationer om din aktivitet på vores hjemmeside og app.

Cookies kan med andre ord genkende dig og dermed hjælpe dig og os som virksomhed, hvis du tillader dette. Du kan eksempelvis blive identificeret som Sélection kunde via cookies og dermed komme direkte ind på en relevant Sélection side direkte fra vores nyhedsbrev. Med cookies kan din computer og mobiltelefon huske dine login-oplysninger til hjhansen-vin.dk.

Vi anvender også cookies placeret på din computer og mobiltelefon til at registrere dit besøg på hjhansen-vin.dk, så vi bagefter ved, hvornår du besøgte vores hjemmesider, hvor længe du var der, hvilke sider du besøgte osv.
​​​​​​​Læs mere om vores Cookie-politik her og om hvordan du kan slette cookies.


Generelt

H.J. Hansen Vin A/S forbeholder sig ret til at ændre loyalitetsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Sélection vinklub med 1 måneds varsel. Hvis der sker væsentlige ændringer med loyalitetsprogrammet, vil H.J. Hansen Vin A/S orientere dig om det i en mail. H.J. Hansen Vin A/S betragter ændringerne som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge dit Sélection-medlemskab efter du har modtaget mailen. Hvis du ikke kan acceptere ændringerne, har du muligheden at melde dig ud af Sélection vinklub.  

Ønsker du ikke længere at være medlem af Sélection vinklub, kan du melde dig ud ved at kontakte vores kundeservice på [email protected]. Du skal opgive dit navn og dit medlemsnummer. Hvis du melder dig ud, mister du retten til at afhente præmier eller indløse præmiebeviser eller medlemsfordele, da det kræver et gyldigt medlemskab.  

Misbrug af kortet kan medføre permanent ekskludering af Sélection vinklub. Sker dette vil vi inddrage dine optjente point. Eksempler på misbrug kan være  tyveri eller forsøg herpå eller uacceptabel opførsel over for Vinspecialistens eller H.J. Hansen Vins ansatte.Versioner

Dette er version 7 af H.J. Hansen Vin A/S vinklub medlemsbetingelser dateret 1. februar 2022


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]