SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Alkoholfri gin

Hvorfor undvære dine yndlingsdrinks bare fordi du har taget bilen, eller af andre grunde ikke skal drikke alkohol? Med alkoholfri gin kan du alligevel få en lækker og smagfuld gin og tonic.

Pris
Anbefalede Glastyper

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Kan man købe alkoholfri gin?

    Ja, der har aldrig nogensinde være et så stort at lækkert udvalg af alkoholfri vin, øl og spiritus. Det gælder selvfølgelig også alkoholfri gin. Hvis du er gin-elsker, så er alkoholfri gin absolut værd at prøve. De er fuldstændig tømmermændsfri (og hvem kan ikke sætte pris på det?) og du kan endda drikke 3-4 Gin & Tonic og alligevel tage bilen hjem. Såfremt det altså er alkoholfri gin. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at gå ned på smag og aroma. Dygtige producenter i Danmark og udlandet har i årevis arbejdet på at skabe gin, der til fulde lever op til de alkoholtunge gin, vi ellers også holder så meget af.

  2. Hvor mange kalorier er der i alkoholfri gin?

    Der er langt færre kalorier i alkoholfri gin sammenlignet med almindelig gin med alkohol. Altså bare endnu en grund til at kaste dig ud i alkoholfri cocktails.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]