SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Gin Hass

Vi elsker simpelthen Gin Hass - én danskernes favoritter! Glas: Riedel Optical Gin&Tonic Glas Pynt: Lime eller citron, evt. myntekvist Download opskrift

Ingredienser

 • 4 cl gin
 • 2 cl mangosirup
 • 2 limebåde
 • Lemonsodavand
 • Isterninger
 • 2 lime- eller citron skiver til pynt

Fremgangsmåde

 • Mas to limebåde nede i glasset.
 • Tilsæt gin og mangosirup.
 • Fyld glasset op med is.
 • Fyld helt op med lemonsodavand.
 • Rør kort det hele rundt med en ske.
 • Pynt eventuelt med en skive lime eller citron
Vi elsker simpelthen Gin Hass - én danskernes favoritter!

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/gaver/gin-set-optical-5515-67-1-stk-4-glas?rmd=1|Riedel Optical Gin&Tonic Glas]
Pynt: Lime eller citron, evt. myntekvist
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/d85bd7ce-0f5d-4a0c-8ac4-11766fa123ac|Download opskrift]

Dit nemme valg

​​​​​​​Det skal du bruge:

Den originale opskrift på Gin Hass

Der er ikke noget at sige til, at Gin Hass har taget os og danskerne med storm. Vi elsker Gin Hass er sin skønne, sommerlige, saftige og læskende karakter, som med sin smag af mango får os hensat til troperne på sekunder. Når først vi får den serveret, er vi nærmest allerede på ferie - også selvom vi drikker den til julefrokost eller nytår.

Hvor kommer Gin Hass fra?
Gin Hass stammer fra Odense. Det var den fynske bartender Kim Hass, der opfandt cocktailen og gav den sit navn ved en begivenhed på natklubben The Gym. I dag nydes Gin Hass over hele verden, og Kim Hass har ændret sit navn til Kim Gin Hass.

Gin Hass er blevet et internationalt fænomen, men dets rødder er dybt forankrede i den fynske hovedstad. Historien går på, at Kim Hass, en kreativ bartender med passion for at eksperimentere, skabte den unikke gin-cocktail, som hurtigt blev en favorit blandt de lokale gæster på The Gym.

Cocktailens popularitet spredte sig som en steppebrand, og inden længe var den kendt og elsket langt uden for Danmarks grænser.

Hvor mange kalorier er der i Gin Hass?

Der kommer primært an på, om du varierer mængden af sodavand og mangosirup. Men ca. 120 kalorier. Men spørger du os, synes vi, at det er ret godt givet ud.

Gin Hass med sydafrikansk pift
Den sydafrikanske Marula-frugt er en slægtning til mangofrugten og smager forrygende. Ikke mindst Flowstone Marula Gin fra netop Sydafrika, som har vundet et hav af medaljer og er eminent i den mangobaserede Gin Hass. Vi er vilde med det. Match Made In Heaven!

Hvilken mangosirup er bedst?

Vi bruger mangosirup fra Vedrenne, men du kan også lave din egen.

Vodka Hass

Hvis du ikke er til gin, så prøv i stedet en Vodka Hass.Den er ikke så overraskende med vodka istedet for gin, og mangosiruppen er byttet ud med rabarbersirup. Ligesom Gin Hass, skal den toppes med lemonsodavand.

Det perfekte cocktailglas til Gin Hass
En frisk og sommerlig Gin Hass er endnu bedre i et passende glas. Her finder du Riedels cocktailglas i verdensklasse.

Sommertip!

Skal din Gin Hass emmer lidt mere af dansk sommer, så prøv at lave den med rababersirup og hyldeblomstgin. Så kan du høre fuglsang i det fjerne og mærke en let, sommerlig briser over dig.Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]