SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Coravin

Coravin er proptrækkerens værste fjende! Hvorfor? Med Coravin kan du drikke en flaske vin uden at åbne den. Ja, du læste rigtigt! Og fordi flasken forbliver lukket, holder vinen sig frisk. Slut med bekymringer om spildt vin, der ikke bliver drukket. Med Coravin er det bare at smage den vin, man har lyst til, når lysten melder sig. Den forbliver nemlig lukket. Hvordan så det? Det foregår ved, at man med sin Coravin fører en tynd nål ned gennem proppen, som sender en neutral gas ned i flasken og forhindrer den i at oxidere. Ingen fiksfakserier, bare moderne teknologi!


"Coravin virker": Niels Lillelund, Jyllands Posten

"Coravin er det mest spændende nye produkt for vinelskere i 30 år": Robert Parker, vinanmelder og forfatter

Pris
Producent
Anbefalede Glastyper
Lagerstatus
Vis:
af 30 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Coravin leverer seks år gamle sjatter på topniveau

I 2003 tappede man det første glas vin vha. Coravin. Et år senere kunne man ved en rækker blindsmagninger opleve, at flasker hvor op til tredjedel af indholdet manglede stadig smagte fuldstændig, som det skulle! Det var en revolution i markedet, intet mindre. Men ikke nok med det. I 2009 var den resterende vin i flaskerne smagsmæssigt fuldstændig identisk med vine fra uberørte flasker købt på samme tid og opbevaret side om side.


Greg Lambrecht - den spildte vins redder

Det var amerikanske Greg Lambrecht, der i 1998 fik ideen til at skabe et system, hvor man ville kunne skænke vin fra flaske uden at fjerne proppen. Men endnu vigtigere: Uden at kvaliteten af den tilbageværende vin blev dårligere. Dette var startskuddet til Coravin, et vinøst mirakel, der har bredt sig til bedre restauranter og tusindevis af vinelskere verden over.


Sådan bruger du Coravin

Inden du skænker din vin med Coravin, skal du trykke på udløseren. Den sidder i toppen af din coravin, og med et lille tryk kan du høre, at gassen flyder ud af nålen. Det er den, der er hemmeligheden bag det hele. Gassen sidder i en patron, som sidder i bunden af din coravin. Gassen består af tæt på 100% argongas, som er en såkaldt ædelgas. Når du trykker på udløseren, bliver gassen ført ud af nålen.


Når du er klar til at servere vinen, åbner du skaftet og sætter din coravin på flaskens hals. Når du sætter den fast på flaskens hals, bør du sikre sig, at klammerne om vinen ikke stritter op over flasken. Derefter kommes nålen ned i vinen ved at trykke din coravin ned gennem korkproppen fra oven. Vinen er nu klar til at blive serveret ved at hælde vinen som normalt over glasset og trykke på udløseren. Nemt. 


Når du ikke vil have mere vin i glasset, slipper du udløseren og hiver nålen op ad flasken. Så trykker du igen på udløseren, sål nålen tømmes for vin.


Hvad vil du have at drikke?

Når du har fundet ud af, at du fortjener en Coravin, skal du også have noget at bruge den til. Heldigvis har du Danmarks største udvalg af kvalitetsvine for dine hænder lige nu. Tag et kig på det enorme udvalg af rødvin fra nogle af verdens bedste producenter. Er du mere til hvidvin, er sortimentet ikke mindre. Eller ringere, for den sags skyld. Rosévin er absolut også en mulighed - ikke mindst til de lange sommeraftener. Eller bare når du drømmer om dem.


Hvad er de bedste vinglas?

De bedste vinglas er fra østrigske Riedel. Derfor står de hos restaurantejere over hele verden. Tag et kig:Leder du efter andre af verdens bedste glas?


Karafler

Hælder du alligevel flasken op, så har den ofte godt af at blive hældt på karaffel.


Coravin i flere modeller

Coravins fantastiske vinsystemer kommer i flere flotte farver og med ekstra udstyr, så du kan få lige præcis den, der passer til dig og dit hjem og komme i gang med at skænke vin på en måde, så du er sikker på, at der aldrig går noget til spilde. Hvis ikke Coravin er til dig, så er den i øvrigt også en oplagt gaveidé til vinelskeren, der i forvejen har en stor vinsamling. Her kan du selvfølgelig også finde ekstra gaskapsler, nåle, vinilter og smarte skruelåg til din Coravin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]