Brand image

Bordeaux

Bordeaux er oplagt til titlen som Vinens Hovedstad. Intet andet vindistrikt i verden har på noget tidspunkt haft så mange værdsatte og eftertragtede vine. Man kan så spørge sig selv, hvad årsagen er til, at Bordeaux vin har opnået denne succes, der måske lige så godt kunne være tilfældet Bourgogne eller Rhône. 

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 147 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 5

Produkter pr. side
36
72
108
144

Storslåede Bordeaux

Bordeaux! Endnu mere end navne som Bourgogne, Napa og Barolo er området i det vestlige Frankrig måske det mest berømte vinnavn i verden. Det kan næsten ikke lade sig gøre at finde nogen, der ikke ved, at Bordeaux er berømt for vin – om man så er det mindste interesseret eller ej og kan stave til navnet. Det er herfra, nogle af verdens allerdyreste vine kommer – og nok også ét af det steder på Jorden, hvor vinsnobberiet har bedst vilkår i en verden af vinslotte, designertøj, lækkert hår, hurtige solbriller og lige så hurtige biler. Det er også her, standarden i mange henseender at blevet sat for, hvad god vin er og som resten af verden har kunnet måle sig op imod. 


Venstre eller højre bred?

Sandheden er dog, at Bordeaux også er andet end rekordpriser og jakkesæt. Her fås rigtig meget god vin til prisen – også når der er tale om forholdsvis dyre vine. Man taler oftest om Bordeaux-vine på enten den venstre eller højre bred af Gironde. På venstre bred har navne som Médoc og Graves hjemme med kendte appellationer som St. Estèphe, Pauillac, St. Julien, Haut-Médoc og Margaux. På Girondes højre bred findes appellationer som Saint-Émilion og Pomerol.