ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Hvis du går op i gin, bør du afgjort stifte bekendtskab med The Kyoto Distillery. Her får du stor kærlighed til klassisk gin, men samtidig med en rent, japansk præg. Det er gin, som har vundet et hav af priser. Smag selv hvorfor.

The Kyoto Distillery

Pris
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om The Kyoto Distillery

Det er ikke tilfældigt, at The Kyoto Distillery ligger i netop Kyoto og ikke Tokyo, Osaka, Hokkaido, eller andre ellers oplagt steder, der kunne have været udvalgt. Grundlæggerne af The Kyoto Distillery følte instinktivt, at byen med sin stolte historie symboliserede, hvad de forsøger at opnå med deres gins. Kyoto byder også på en overflod af råmaterialer at arbejde med: Blødt vand, gennem århundreder kendt for at producere sake af højeste kvalitet, og et stort udvalg af lokalt dyrkede ingredienser såsom yuzu, sanshō og de i Japan legendariske teer fra Uji. Men endnu mere betydningsfuldt er den inspiration, man får ved at bo og arbejde i Kyoto, med sin rige historie og traditioner for at fremstille smukke stoffer, keramik og papir i mange hundrede år.


I 2019 blev The Kyoto Distillery tildelt titlen som Craft Distillery of the Year ved Icons of Gin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]