SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Her finder du alt til julen

Hvad end, du mangler til julen, finder du det her. I hvert fald hvis det kan drikkes - men også de rigtige glas at drikke det af. De mest oplagte vine til julemaden, portvin til risalamande, opskrifter på gløgg, julesnaps, firmajulegaver og bobler og champagne til nytår. Og selvfølgelig ikke mindst årets julevin 2023

Vin til julemaden

Julens mad er ikke den letteste at finde vin til: Fedt, salt, sødt og surt. Samtidig er det måske den aften på hele året, hvor vinen bare SKAL spille. Men bare rolig, vi hjælper dig til at finde den helt rigtige vin til netop din families julebord.

Portvin til jul

Det er få måltider, der ikke bliver bedre af et godt glas portvin. Men særligt i den søde juletid er der flere retter, der har godt af portvin til. Ikke mindst den klassiske risalamande bliver løftet til himmelske højder.

julegaver, adventsgaver, vingaver

Find den perfekte julegave lige her. Gaver, der uden tvivl rammer plet hos den vin- og spirituselsker, du vil forkæle lidt ekstra - nemt og bekvemt for dig. Uanset hvad dit behov er, så finder du svaret her.

Snaps og spiritus til julebordet

Julen er snapsens højtid. Det er en tradition, der går generationer tilbage, men snapsen er også eminent til at balancere fedmen i den danske julemad. Og så er udvalget i dag større end nogensinde før med smagsvarianter til alle - også de der troede, de ikke kunne lide snaps og akvavit.

Den ultimative guide til nytår, bobler og champagne

Det nye år skal skydes ind med bobler. Sådan er det bare. Men bobler er ikke bare bobler. Vi guider dig i den herlige mousserende jungle af champagne, cava, asti, spumante og prosecco i alle prislag og til hver en nytårsmiddag.

Glogg til jul

Traditioner er en del aj julen. Nogle ting skal være, som de altid har været, mens andre tåler fornyelse. Alt fra den klassiske gløgg til hvid gløgg til Gin & Tonic-gløgg. Har du mod på selv at lave gløgg, har vi også samlet forskellige gløggopskrifter til dig.

Julegaver til ansatte og firmajulegaver

Sig tak for i år til dine medarbejdere med en flot gave, der vil vække glæde i hvert et hjem. Med H. J. Hansen Vins udvalg af firmagaver bliver netop dén opgave løst så let som muligt i den travle december måned.

Billede med alkolholfri spiritus og vin

Det er ikke til at løbe fra, at alkohol fylder meget i julen. Men sådan behøver det ikke længere at være. Rigtig mange producenter laver i dag fremragende vin og spiritus helt uden alkohol, så du ikke kommer til at blive snydt i forhold til smag.

Vine vi anbefaler her til jul


Mest populære portvine lige nu


Populære bobler til nytår


Dette spiritus anbefaler vi til jul


Se butikkernes åbningstider i forbindelse med julen

Køb dine julegaver og gavekort hos din lokale Vinspecialisten - i en af vores 45 butikker landet over.
Klik er for at finde åbningstider for din lokale Vinspecialisten

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]