Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Grill & Vin

Grill og vin er to af sommerens største glæder. Kombinationen er dog endnu bedre, og når du rammer helt rigtigt, bliver både mad og vin løftet til nye højder. Men hvad skal man egentlig vælge til bøffen, fisken eller grøntsagerne? Skal det være rødvin, hvidvin eller rosé? Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg, så du får nogle virkelig gode oplevelser med grillen til sommer.

God grillning!

Laurent Chaberts lammeryg, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Aubergine er velegnet til grillen, da den fuldstændig ændrer karakter, når den tilberedes.
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​

Laurent Chaberts lammeryg, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Grillspyd er en perfekt spise fra grillen, da de kan varieres i det uendelige efter personlige smag.
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​

Laurent Chaberts lammeryg, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Imponer dine gæster med Laurent Chaberts lækre opskrift på grillet lammeryg, serveret med en fantastisk sydfransk kartoffelgratin og timian jus. Laurent udviklede opskriften ud fra [...]
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​

Oksemørbrad med hvidløgssmør + tips og tricks, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Oksemørbrad er noget af det fineste kød, du kan servere for dine gæster, men det er også et stykke kød, der skal forberedes og tilberedes korrekt på grillen. Hvis ikke, kan det nemt blive ødelagt og ikke smage som forventet. Her er lidt tips og tricks samt en nem opskrift.​​​​

Braiseret flankesteak, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Flankesteak er en herlig steg, som typisk består af oksekød, men du kan også sagtens få den af gris. Flankesteak er skåret af den bagerste del af brystet, men indeholder ikke ben. Den kan steges, braiseres, koges og ikke mindst grilles. Og så passer det eminent kød til grillen.


Marineret flankesteak, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Flankesteak er en herlig steg, som typisk består af oksekød, men du kan også sagtens få den af gris. Flankesteak er skåret af den bagerste del af brystet, men indeholder ikke ben. Den kan steges, braiseres, koges og ikke mindst grilles. Og så passer det eminent kød til grillen.


Oksespidsbryst, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Oksespidsbryst og amerikansk Brisket er stort set identiske udskæringer. De langtidssteges begge og med rub. Dog vejer et dansk oksespidsbryst typisk vejer 1.5 til 2.5 kg, mens en amerikansk Brisket vejer 2.5 til over 6 kg.​​​​​​​

Flæskesteg, kamsteg, opskrift, fremgangsmåde, tilberedning, mad, vin

Skal du have flæskesteg juleaften, og har du styr på tilberedningen? Hvad er den ideelle kernetemperatur på en flæskesteg eller kamsteg og bliver sværen sprød? Her får du de bedste råd om tilberedning af flæskesteg og kamsteg, så du er forberedt til julemaden i grillen.​​​​​​​​​​

Grillet grønsager med pesto, toppes med stegt torsk, og selvfølgelig et glas rosé.




En lækker og nem at lave forret, med udgangspunkt i skaldyr og rosé.




opskrift, mad, Grillede squashruller med ricotta og blommer, tilberedning

Viña Errázuriz tager udelukkende udgangspunkt i lokale chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley for at sikre den allerbedste smag, når de udvikler opskrifter til deres populære vine. Her får du Viña Errázuriz' opskrift på grillede squashruller med ricotta og blommer.

opskrift, mad, Grillet rødbedesalat med nødder og ost, tilberedning

De fleste grønsager egner sig fint til at blive grillet, men specielt rodfrugter er fremragende til grillen. I dette tilfælde er det rødbeder, der først grilles og herefter marineres. Det bliver til en salat, der passer perfekt til grillmad. ​​​​​​​

opskrift, mad, grillet hjertesalat, tilberedning

Denne forret er både hurtig og nem at lave, og så smager det ganske lækkert. Brug retten som en forret eller som en snack. Den fungerer også skøn som en let frokostret.
​​​​​​​