ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Det er et af de allersmukkeste hjørner på Sydfyn, et område som i årevis har været hjemsted for en lang række fødevareproducenter, som producerer alt, hvad hjertet kan begære i høj kvalitet midt i Danmarks grønne hjerte. Priserne er væltet ned over det relativt unge destilleri, og Mosgaard er værd at holde øje med!

Mosgaard Whisky

Pris
Varegruppe
Område
Underområde
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 19 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Mosgaard Whisky

På det skønne Sydfyn grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin og whisky, helt baseret på økologiske råvarer og begunstiget med et utal af priser i destilleriets endnu korte levetid. Ikke mindst de fremragende gin er værd at bruge i verdens bedste cocktails.


Hvad destilleriet mangler i størrelse, gør produkterne op for i smag, og produktionen er baseret på det solide, ærlige håndværk med inspiration hentet i Skotland. Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer. Netop tiden er essentiel på Mosgaard. Produktionen foregår med økologisk dansk bygmalt, som mæskes med god tid, og gæringsprocessen er på Mosgaard dobbelt så lang, som den er hos mange andre destillerier. Det er der en grund til. For netop tiden og roen sikrer, at gæren får arbejdsro og omdanner de naturlige sukkerstoffer fra malten til alkohol uden at efterlade uønskede smagsstoffer. Det kan smages i det færdige produkt.


Scotch Malt Whisky Society

I 2022 fik Mosgaard den store ære det er, at blive udvalgt til at levere whisky til Scotch Malt Whisky Society og dets 37.000 medlemmer. Som navnet antyder, er det klart mest skotske destillerier, der er med, men at fynske Mosgaard klart er på niveau med de bedste skotske, har man også for længst fundet ud af i whiskyens hjemland.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]