SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Barossa Valley

Hvis du er glad for australsk rødvin, er du højst sandsynlig glad for vinene fra Barossa Valley. De er nærmest indbegrebet af australsk rødvin, skabt på den klassiske Shiraz-drue, som vi i Europa kalder Syrah. Masser af fylde, intensitet og hamrende charmerende rødvine, når det virkelig skal smage af noget.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 27 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Barossa Valley - australsk vinområde i verdensklasse

  Barossa Valley ligger i South Australia og er berømt for sine mangeårige traditioner for enestående vinproduktion. Her har man nogle af verdens ældste vinstokke og en en arv, der går mere end 150 år tilbage. Området er rigt på vine for hver en smag. Det er ikke mindst de intense og robuste Shiraz-vine, der har sat området på verdenskortet og har gjort de anerkendt hos rigtig mange vin-nørder.


  Du kan dog også opleve fløjlsbløde GSM-blandinger (Grenache, Shiraz og Mourvèdre) eller elegante Cabernet Sauvignon. Er du mere til hvidvin, byder området også på Riesling og Chardonnay med en forfriskende sprødhed. Sagt med andre ord, så byder Barossa Valley på vine for hver en vinelsker.

 2. Terroir i Barossa Valley

  Barossa Valleys karakteristiske terroir giver vinene den karakter og kompleksitet, vi er mange, der elsker. Områdets varme klima, kombineret med ældgammel jord og blide skråninger, skaber et ideelt miljø for druedyrkning. Vinmarkerne nyder godt af kølende brise og et middelhavslignende klima, hvilket resulterer i druer, der udvikler intens smag og en livlig syre. Hver tår af din Barossa Valley-vin er således en rejse gennem regionens terroir.


  Nogle af Australiens bedste producenter

  Hvis du virkelig vil opleve, hvad Barossa Valley kan, så prøv vinene fra nogle af de verdenskendte vingårde og producenter. Her er historiske vinmarker og små vingårde, men ikke mindst også verdensberømte navne som Penfolds, Henschke og Torbreck.

 3. Hvilke druesorter er de vigtigste i Barossa Valley?

  Shiraz (Syrah) er uden tvivl stjernedruen i Barossa Valley, der skaber kraftfulde, fyldige rødvine. Grenache, Mourvèdre og Cabernet Sauvignon spiller også vigtige roller og tilføjer kompleksitet og dybde til blandingerne. For hvidvinselskere viser Riesling og Chardonnay regionens evne til at fremstille exceptionelle hvidvine med levende smag og forfriskende syre.

 4. Hvad spiser man til vine fra Barossa Valley?

  De komplekse og fyldige Shiraz-vine passer fremragende til grillet eller stegt rødt oksekød eller lam. Derudover er Barossa Valley-vine et fantastisk match til pølser, lagrede oste og solide gryderetter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]