ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Fatto A Mano

I glasserien Fatto A Mano har Riedel kombineret forskellige teknikker med henblik på at skabe det bedste produkt. Glassene har smukke og farverige stilke med et personligt, markant og elegant udtryk. De er lavet ud fra traditionelle venetianske traditioner og både stilk og fod er mundblæste. Kombineret med en maskinblæst bowle har glassene en særlig præcision, der er en pryd for øjet og en fryd for din vin og de tåler alle opvaskemaskine.

Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Fatto A Mano

Riedels Fatto A Mano-serie af vinglas er samlet på en helt anden måde end Riedels tidligere serier. Her får du vinglas, som kombinerer det sofistikerede fra den gamle venetianske glasfremstillingstradition med det 21. århundredes glasfremstillingsteknologi ved hjælp af fuldautomatiske teknikker. Den innovative serie har en håndlavet stilk og bund med en maskinfremstillet skål. Udførelsen af ​​denne nye proces blev muliggjort af betydelige forbedringer i Riedels glasfabrik.


Med Riedels team af meget talentfulde tyrolske glasmagere skabte man glas med flerfarvede stilke og lærte, hvordan man smelter skålen til den farvede stilk i den varme fase.


Med sin håndlavede stilk og base kombinerer Riedels Fatto A Mano-serie fortidens håndværk med nutidens teknologisk avancerede, maskinblæste teknikker. En farverig serie af luksuriøse vinglas og karafler lavet i krystalglas, som tåler opvaskemaskine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]