ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Det perfekte rosé-glas

Riedels glasdesignere har udviklet det  meget smukke og "perfekte" glas til rosé-vin. Et glas, som uden tvivl formår at formidle  vinens budskab på absolut fornemste vis.  

Du bør drikke din vin af det rigtige glas. Kortere kan  det ikke siges. Der er forskel på at drikke din vin af et glas fra Riedel og et hvilket som helst andet glas. Riedels  elegante, diamantformede og specialdesignede Extreme Rosé Champagne- og rosévinglas fanger med sin mar-kante form øjet, men er først og fremmest det bedste valg til at give din vin de bedste forhold. Glassets unikke form sikrer, at roséens bouquet og friskhed kommer til  sin ret, og at vinen rammer lige præcis spidsen af tungen.  

Netop det er med til at understrege vinens friske frug-tighed og fine syre og bringer samtidig roséens karakte-ristiske aromaer af eksempelvis røde bær frem.

Vi er ikke i tvivl om, at Riedel Extreme Rosé Champagne/Rosé Wine er det optimale glas at drikke de typiske, let syrlige, tørre roséer af – og så går det i øvrigt fint i opvaskemaskinen.  

Se vores store udvalg af Rosé Riedelglas


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]