ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Ølglas

Øl er ikke bare øl. Der er pilsner, porter, stout, hvedeøl, IPA, Pale Ale, geueze, sour og meget, meget andet. Nøjagtig som det gælder for vin. Og nøjagtig som det gælder for vin, bør du drikke din øl af en glas, der optimerer dig smagsoplevelse. Østrigske Riedel har gjort det til en videnskab at skabe et ølglas på stilk, der bedst muligt rammer bredt inden for de forskellige øltyper.

Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Ølglas - de bedste glas til øl

  At vælge det rigtige ølglas er mere end blot et spørgsmål om æstetik – det handler om at forstærke smagen og aromaen af ​​dit yndlingsbryg. Ligesom vinkendere omhyggeligt vælger deres vinglas, forstår ølentusiaster, at det rigtige glas kan gøre en verden til forskel i drikkeoplevelsen - også når det gælder øl. Uanset om du drikker en fyldig stout, en sprød pilsner eller en humlet IPA, kan formen og designet af dit ølglas fremhæve smagen og aromaerne, så du fuldt ud kan værdsætte øllets kompleksitet.


  De tusindvis af fremragende bryggerier, der sender øl på det danske marked, har kælet for øllet i en grad, vi aldrig før har set i Danmark. Det fortjener at blive drukket af et glas, der lever op til den kærlighed og viser øllet frem fra sin bedste side, hvor øllets aroma og smagsnuancer kan folde sig ud til fulde. Formen på glasset er afgørende for, hvor længe aromaen bliver i glasset, og hvor meget du opfanger den. Et ølglas, som lukker i toppen, er bedre til at holde på aromaen, hvorimod et glas der åbner sig op mod randen nemmere, vil frigive dem. Omvendt vil et langt og dybt ølglas typisk få øllet til at skumme mere.

 2. Ølglas på tilbud

  Alle øl smager bedre i det rigtig glas, men de smager endnu bedre, når glasset har været på tilbud. Meld dig ind i Sélection Vinklub, så du altid sparer 5% på tusindvis af varer. Det gælder også ølglas. Det er gratis og du kan altid melde dig ud igen.

 3. Sådan skænker du øl rigtigt

  At hælde øl i et glas kan virke simpelt, men der er visse teknikker, der sikrer, at du får den bedste smag og aroma fra din øl.  1. Sørg for, at glasset er rent, og at der ikke er rester af sæbe eller rengøringsmiddel i glasset. Et rent glas sikrer, at øllet ikke smager forkert og øllet vil skumme, som det skal.
  2. Vip glasset i en 45-graders vinkel. Det hjælper med at minimere dannelsen af ​​for meget skum og tillader øllet at flyde jævnt ned langs siden af ​​glasset.
  3. Begynd at hælde langsomt ned langs siden af ​​glasset.
  4. Ret glasset. Efterhånden som glasset fyldes op, rettes det gradvist til en oprejst position. Det giver dig mulighed for, at du kan lave en passende mængde skum.
  5. Gå efter en moderat skumkrone af én til to-fingres bredde. Skumkronen holder på øllets aroma - og det så ser det godt ud. Hvis du hælder lodret ned i glasset, laver du skum.


  Nogle øl kan have lidt bundfald, som du kan passe på med at hælde med. Hvis du drikker en moderne, hazy IPA kan du også tage det med - du kan endda evt. vende flasken på hovedet (inden du åbner den!) og sørge for at bundfaldet bliver opløst i øllet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]