Argentina

Argentina er Sydamerikas vigtigste vinland og verdens femtestørste vinproducent. Vinen derfra kan være alt fra kønsløse dagligvine til vine med karakter og personlighed, som konkurrerer med den absolutte elite på verdensplan. Men bare rolig! Vi har valgt de førstnævnte fra.

Pris
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Et land skabt til god rødvin

Argentina er på mange måder skabt til fantastisk rødvin: Et varmt og solrigt klima med minimal nedbør kombineret med druer, som år efter år høstes ved perfekt modenhed. Er man til rødvin med bløde tanniner, lav syre, kraftige aromaer og en nærmest cremet karakter, og er menuen ovenikøbet rødt oksekød, får man alt, hvad man søger i vinene fra Argentina.

Med vinmarkerne placeret i den vestlige del af landet, ved udløberne af Andesbjergene i et rent ørkenklima, er der om noget behov for know-how og teknik. De huse, som forstår at udnytte dette, er blandt verdens bedste vinhuse, når vi taler om valuta for pengene.

De argentinske vine ligner ikke vinene fra Den Gamle Verden, selvom befolkningen for 40 procents vedkommende er af italiensk afstamning, og druetyperne, der bruges til eksportmarkederne, primært er franske. Vinene afspejler i langt højere grad den kompleksitet og vildskab, der præger landets stolte befolkning, som trods modstand klarer sig på bedste vis.