SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Bar Collection

Velkommen til Riedel Bar Collection - en verden af glasdesign, der forener form og funktion på en enestående måde. De bedste glas til alle dine forskellige cocktails. Riedels glas får det bedste frem i alverdens mest berømte cocktails og er helt eplagte til din hjemmebar.

Pris
Glastype
Vis:
af 23 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Bar Collection

Gå på opdagelse i de smukke bar- og drinksspecifikke glas fra Riedel. Ligesom vinglassene er designet særligt til at frembringe de bedste aromaer i de forskellige druetyper, er Riedels bar- og drinksglas designet til særlige slags spiritus og cocktails. Riedels bar- og drinksspecifikke glas er til dig, der elsker spiritus og cocktails, og vil have den absolut bedste oplevelse – hver gang. 


Riedel har i generationer været synonymt med ekspertise inden for vinglas, og nu har de udvidet deres sortiment med den fremragende Bar Collection. Glas, der ikke blot en fornøjelse for øjet, men også er skabt med henblik på at forbedre smagsoplevelsen af dine foretrukne spiritus og cocktails.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]