SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Old Tom Gin

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Old Tom Gin - hvad er det?

    Old Tom Gin er en stilart, der stammer fra begyndelsen af ​​1800-tallet, hvor gin og gin-fremstilling var særdeles udbredt i England. Gin-stilen forsvandt næsten i begyndelsen af ​​1900-tallet. århundrede, men nu er den heldigvis tilbage og i flere farver og smagsvarianter.


    Ingen ved med sikkerhed ved, hvor navnet Old Tom kommer fra. Én historie fortæller, at en kat faldt ned i et fad med gin og gav ginen en særlig smag. Det er dog nok mindre sandsynligt. Der er heller ingen klare retningslinjer for, hvad det egentlig præcist dækker over. Der skal dog være enebær i, ligesom med al anden gin. Old Tom gin kan lagres, men ikke nødvendigvis. Den kan være tilsat sukker, men ikke nødvendigvis. Old Tom Gin omtales dog oftest som en sødmefuld gin. Det stammer formentlig fra, at ginproduktionen dengang producerede gin, som ikke var nær så ren som i dag, hvorfor man skjulte evt. grimme smagsnoter ved at søde ginen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]