ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Gaver

Skræddersyede vingaver, spiritus i verdensklasse og glas, der vil løfte nydelsen af vine hos den heldige person, der modtager gaven. Vingaver, der uden tvivl rammer plet hos den vin- og spirituselsker, du vil forkæle lidt ekstra. Her finder du vingaver, som er skabt efter et bestemt tema, land, cocktails og meget, meget mere. Til havefesten, kollegaen, værtindegaven, nytårsaften eller bare en hyggeaften foran skærmen med de nærmeste. Uanset hvad dit behov er, så finder du svaret her.

Pris
Varegruppe
Producent
Land
Område
Dyrkningsmetode
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 45 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Forkæl dig selv eller andre, du holder meget af med det unikke udvalg af vingaver, du finder her. Giver du vin i gave, gør de sig rigtig flot på et gavebord - og hvis du har en kollega eller medarbejder, som har gjort sig fortjent til lidt at forsøde tilværelsen med, er en vingave et helt oplagt valg. Og så er det samtidig let for dig. Faktisk bliver det ikke meget lettere.


Husk endelig også Mors Dag og Fars Dag.


Vi gør os meget umage i udvælgelsen af alle vingaverne, hvor du finder et bredt udvalg og stor variation. Det er alt fra verdensklasseproducenten Antinori til en kasse kun med sommerlige rosévine til danske vine, gin- eller romkasser. Ude i vores butikker kan du altid finde flotte færdigpakkede gavekurve lige til at tage med. Se vores butikker her

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]