Lyt og smag: Portvin for begyndere-smagekassen

Brand image

Bitter

Hvis morgenbordet, sildebordet eller påskebordet skal være rigtig dansk, så er det svært at komme udenom en god bitter på bordet. For selvom bitter ikke ligefrem er ungdommens foretrukne eller bliver hældt op på diskotekerne, er den blevet en fast del af dansk kultur. Bitter kan virkelig noget særligt. Den bringer os sammen, omfavner traditionerne og skaber en helt særlig stemning. Det er hyggeligt, slet og ret! Fra den intense, urtede smag til den varme, der breder sig i kroppen, når du tager en lille skarp, har bitter en evne til at gøre måltidet mere festligt og socialt.


Af Søren Møller Jakobsen

Produktchef - spiritus

H. J. Hansen Vin

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 28 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Verdens bedste bitters

    Bitter er snaps, der er blevet tilført krydderier og/eller urter. Det er typisk ingredienser som anis, angelikarod, dild, enebær, ensianrod, kanel, kardemomme, kommen, malurt, nellike og peber. Det er netop dem, der gør smagen bitter, giver masser af aroma. Oprindeligt blev bitter produceret på grund af sine medicinske egenskaber. Den skulle virke opkvikkende og være sund for krop og sjæl. Og så er den efter sigende virkelig god, når man vil holde styr på maven på udlandsture.


    Vi elsker bitter i Danmark. Vi laver omkring 100 forskellige mærker, for slet ikke at tale om lokale bitters, hvoraf 1000 er registrerede. Det kommer ikke mindst fra Vendsyssel bidraget, hvor bitter kaldes for "bjesk".

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]