KÆMPE vinkup 🍷 Villa Antinori Rosso KUN 129,- v/2 fl (Spar 140kr i alt)!

Bitter

Skal morgenbordet, sildebordet eller påskebordet være rigtig dansk, er det ofte med bitter på bordet. For selvom bitter ikke tager ungdommen med storm eller bliver drukket på diskotekerne, er bitter simpelthen bare en del af dansk kultur på mange måder. Bitter kan virkelig noget. Det er hyggeligt, slet og ret! Og så giver en rigtig god bitter varmen i hele kroppen.

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Undertype
Vis:
af 30 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Verdens bedste bitters

    Bitter er snaps, der er blevet tilført krydderier og/eller urter. Det er typisk ingredienser som anis, angelikarod, dild, enebær, ensianrod, kanel, kardemomme, kommen, malurt, nellike og peber. Det er netop dem, der gør smagen bitter, giver masser af aroma. Oprindeligt blev bitter produceret på grund af sine medicinske egenskaber. Den skulle virke opkvikkende og være sund for krop og sjæl. Og så er den efter sigende virkelig god, når man vil holde styr på maven på udlandsture.


    Vi elsker bitter i Danmark. Vi laver omkring 100 forskellige mærker, for slet ikke at tale om lokale bitters, hvoraf 1000 er registrerede. Det kommer ikke mindst fra Vendsyssel bidraget, hvor bitter kaldes for "bjesk".