Månedens tilbud er her! 🍷 Spar op til 40%

Bitter

Skal morgenbordet, sildebordet eller påskebordet være rigtig dansk, er det ofte med bitter på bordet. For selvom bitter ikke tager ungdommen med storm eller bliver drukket på diskotekerne, er bitter simpelthen bare en del af dansk kultur på mange måder. Bitter kan virkelig noget. Det er hyggeligt, slet og ret! Og så giver en rigtig god bitter varmen i hele kroppen.

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 30 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Verdens bedste bitters

    Bitter er snaps, der er blevet tilført krydderier og/eller urter. Det er typisk ingredienser som anis, angelikarod, dild, enebær, ensianrod, kanel, kardemomme, kommen, malurt, nellike og peber. Det er netop dem, der gør smagen bitter, giver masser af aroma. Oprindeligt blev bitter produceret på grund af sine medicinske egenskaber. Den skulle virke opkvikkende og være sund for krop og sjæl. Og så er den efter sigende virkelig god, når man vil holde styr på maven på udlandsture.


    Vi elsker bitter i Danmark. Vi laver omkring 100 forskellige mærker, for slet ikke at tale om lokale bitters, hvoraf 1000 er registrerede. Det kommer ikke mindst fra Vendsyssel bidraget, hvor bitter kaldes for "bjesk".

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]