ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Moscato d´Asti

Moscato d'Asti er en fortryllende og elegant, sødmefuld og let boblende vin, der er som en sommerdag i glasset. Den sødme, blide brus og fortryllende blomsteraroma gør den til den perfekte ledsager til de øjeblikke, hvor du higer efter noget let, lækkert og sommerligt. Med en slurk Moscato d'Asti bliver du transporteret til de solbeskinnede vinmarker i Asti, hvor de lækre Moscato-druer forvandles til en delikat og sprudlende nektar. Moscato d'Asti er en vin til livets sødeste øjeblikke.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Anbefalede Glastyper
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Moscato d'Asti - boblende, sødmefuld, skøn og fantastisk

  Moscato d'Asti er en skøn mousserende vin, som laves på Moscato Bianco-druen og hovedsageligt bliver produceret i provinsen Asti i det nordvestlige Italien. Moscato d'Asti bliver også produceret i mindre, nærliggende regioner i provinserne Alessandria og Cuneo. Det er en forholdsvis sødmefuld mousserende vin med en lav alkoholprocent, der er en eminent dessertvin. Den tæt beslægtede Asti produceres i samme område af samme drue. Moscato d'Asti har Italiens bedste DOCG-vinklassificering og er lavet med Moscato Bianco, en druesort med små bær, der modner tidligt og producerer en bred vifte af vinstile: let og tør, let sød og mousserende eller en fyldig, honninglignende dessertvin.


  Moscato d'Asti dyrkes i byen Asti på en bakketop i Montferrat i Piemonte. Den bliver fremstillet af små producenter i små partier. Allerede i middelalderen var den populær, og dokumenter, der fortæller om dens tilstedeværelse i Piemonte, går så langt tilbage som det 1300-tallet.


  Moscato d'Asti blev klassificeret som DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita) i 1993. DOCG-status bekræfter, at en vin kommer fra et bestemt sted, er lavet på en bestemt måde og bruger Italiens klassiske druer. Af de italienske vinklassifikationsniveauer er DOCG det højeste.

 2. Hvordan smager Moscato d'Asti?

  Du kan godt glæde dig: Sødmefyldt aroma af ferskner, friske druer, appelsinblomster og sprøde citroner. Smagen prikker på tungen med en fin, balancerende ​​syrlighed og let kulsyre. Den let boblende stil (på italiensk frizzante) giver indtryk af en let sødme. Ikke desto mindre har en typisk flaske Moscato d'Asti omkring 100-150 g/L restsukker (til sammenligning har en dåse cola omkring 115 g/L restsukker). Moscato d'Asti har typisk kun omkring 5,5% alkohol. For at sætte det i perspektiv, har den gennemsnitlige flaske vin 12%, så hvis du ikke vil have så meget alkohol, men heller ikke vil tørste, er Moscato d'Asti et rigtig godt valg.

 3. Moscato d´Asti-tilbud

  Du kan købe Moscato d´Asti på tilbud lige her. Du sparer i hvert fald 5% hver gang, du køber som medlem af Sélection Vinklub på tusindvis af varer. Det gælder også Moscato d´Asti. Det er gratis og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]