NYT stort efterårskatalog med vilde tilbud - se her!

Spiritus

Her finder du et virkelig stort udvalg af verdens bedste spiritus fra hele verden.

Pris
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Undertype
0
Populære
0
Fine Wine
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 905 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 26

Produkter pr. side
36
72
108
144

Verdens bedste spiritus

Kom indenfor i et univers af whisky, rom, gin, tequila og vodka. Verden over findes et nærmest astronomisk udbud fra utallige producenter, store som små, internationale som danske. Du finder også den bedste snaps til påskefrokosten eller den mørke december måned. Her finder du noget af det absolut bedste i alle prisniveauer - og du finder de helt rigtige ingredienser til den bedste Sazerac, Whisky Sour, Espresso Martini, den danske Gin Hass og mange andre cocktails.


Om spiritus

Ligesom verden indenfor craft beer er eksploderet med små mikrobryggerier i det meste af verden, er mængden af mikrodestillerier, som tager et kreativt udgangspunkt i det lokale område, destilleriet ligger i, også vokset voldsomt. Et fremragende eksempel er Sydfynske Mosgaard, som skaber whisky og gin i verdensklasse med udgangspunkt i den danske natur, det hårde, fynske vand, en masse læring fra Skotland og mindst lige så meget kærlighed. Det Norske Brenneri tager udgangspunkt i den norske natur med særlige norske botanicals fra de lange, rå og smukke kyster. Den græske ouzo emmer af Akropolis, kalamari og ferie ved stranden.


Normanniske Christian Drouin fanger essensen af Normandiet og de velsmagende normanniske æbler med sin calvados i verdensklasse og i mange, mange årgange. Colombianske Dictador står bag noget af den bedste rom i hele Sydamerika – og det siger ikke så lidt. Svenske Stockholms Bränneri laver kreativ, moderne og nordisk gin i et gammelt jaguarværksted. Kentucky Bourbon Distillers’ bourbon emmer af amerikansk ånd, kultur og historie.


Franske Daniel Boujus cognac er højt skattede af flere generationer. Og endelig byder skotsk whisky fra destillerier som Glenfarclas, Kilchoman, Ardbeg og mange flere på skotsk kultur og historie hver eneste dag. Hvad med supermoderne, irske Jawbox? Og så videre og så videre. Det er altså ikke kun en velsmagende dram og måske en let snurren i hovedet, man nyder, når man drikker spiritus. Det er også ofte summen af mange, mange års levende historie, der er koncentreret ned i den flaske, man sidder med foran sig. Og det er da fascinerende.


Alverdens cocktailopskrifter

Er du til aperol? En klassisk og moderne Gin & Tonic? Mangosirup til en sommerlig Gin Hass? Du finder alle ingredienserne lige her på siden. Og tag et kig på vores store inspirationsunivers, hvor der er mange fantastiske cocktails, der får smagsløgene til at synge! Og skal du være rigtig seriøst med din hjemmebar, er du nødt til at have en god flaske vermouth, som hører hjemme i et utal af cocktails. Lav selv nogle af de bedste og mest populære cocktails - bl.a. Sazerac, Whisky Sour, Espresso Martini, den danske Gin Hass og mange andre cocktails.


Hvad er spiritus?

Spiritus er produceret på destilleret korn, frugt eller grøntsager, der forinden har gennemgået en alkoholisk gæring. Destilleringen øger alkoholprocenten og giver spiritussen sin styrke. Allerede i antikkens Babylon i 1200 f.v.t. producerede man spiritus, så det er på ingen måde noget nyt for menneskeheden. Destilleringen adskiller vandet fra alkoholen og alkoholprocenten skal minimum op på 20%.


Snaps

I Danmark er snaps et kapitel for sig. Vi vælter os i gode snaps, som smager så forskelligt, at der er en snaps til enhver smag. Tag et kig på det store udvalg og bliv inspireret til til næste julefrokost, påskefrokost - eller bare fordi, du synes, du fortjener det.


Vintage spiritus

Spiritus kan udvikle sig helt fantastisk, når det får lov at ligge i årevis - eller måske endda årtier. Tag f.eks. et kig på vores store udvalg af gamle årgangs-calvados, der virkelig udvikler sig i smagen.


Gave til Mors Dag eller Fars Dag?

Der er stor sandsynlighed for, at begge dine forældre vil sætte pris på en god flaske spiritus, når du skal sige tak for, at de hentede dig i børnehaven, spillede fodbold med dig i haven og sagde pænt tak for dine fine tegninger. Tag et kig på vores Mors Dag-side eller vores Fars Dag-side. Så hjælper vi dig på vej.


Sæt kolorit på din hjemmebar 

Hos H.J. Hansen Vin / Vinspecialisten har vi et stort udvalg af spiritus. Klik dig rundt på siden og bliv klogere på de enkelte producenter og forskellige former for spiritus, de producerer. Det er svært ikke at blive en smule grebet af, hvordan lokale råvarer er med til at skabe unikke whisky, rom, gin, cognac, calvados osv.