SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Spiritus

Kom indenfor i et univers af whisky, rom, gin, tequila, og vodka. Verden over findes et nærmest astronomisk udbud fra utallige producenter, store som små, internationale som danske. Du finder også den bedste snaps til påskefrokosten eller den mørke december måned. Her finder du noget af det absolut bedste i alle prisniveauer - og du finder de helt rigtige ingredienser til den bedste Sazerac, Whisky Sour, Espresso Martini, den danske Gin Hass og mange andre cocktails.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Varegruppe
Producent
Land
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 963 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 27

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Verdens bedste spiritus

  Ligesom verden indenfor craft beer er eksploderet med små mikrobryggerier i det meste af verden, er mængden af mikrodestillerier, som tager et kreativt udgangspunkt i det lokale område, destilleriet ligger i, også vokset voldsomt. Et fremragende eksempel er Sydfynske Mosgaard, som skaber whisky og gin i verdensklasse med udgangspunkt i den danske natur, det hårde, fynske vand, en masse læring fra Skotland og mindst lige så meget kærlighed. Det Norske Brenneri tager udgangspunkt i den norske natur med særlige norske botanicals fra de lange, rå og smukke kyster. Den græske ouzo emmer af Akropolis, kalamari og ferie ved stranden. Franske Christian Drouin fanger essensen af Normandiet og de velsmagende normanniske æbler med sin calvados i verdensklasse og i mange, mange årgange. Colombianske Dictador står bag noget af den bedste rom i hele Sydamerika – og det siger ikke så lidt. Svenske Stockholms Bränneri laver kreativ, moderne og nordisk gin i et gammelt jaguarværksted. Kentucky Bourbon Distillers’ bourbon emmer af amerikansk ånd, kultur og historie.


  Franske Daniel Boujus cognac er højt skattede af flere generationer. Og endelig byder skotsk whisky fra destillerier som Glenfarclas, Kilchoman, Ardbeg og mange flere på skotsk kultur og historie hver eneste dag. Hvad med supermoderne, irske Jawbox? Og så videre og så videre.

 2. Hvad er spiritus?

  Spiritus er produceret på destilleret korn, frugt eller grøntsager, der forinden har gennemgået en alkoholisk gæring. Destilleringen øger alkoholprocenten og giver spiritussen sin styrke. Allerede i antikkens Babylon i 1200 f.v.t. producerede man spiritus, så det er på ingen måde noget nyt for menneskeheden. Destilleringen adskiller vandet fra alkoholen og alkoholprocenten skal minimum op på 20%.

 3. Er spiritus og alkohol det samme?

  Nej, spiritus er alkoholiske drikkevarer med en alkoholprocent på over 25%.

 4. Er der spiritus i forskellige årgange?

  Spiritus kan udvikle sig helt fantastisk, når det får lov at ligge i årevis - eller måske endda årtier. Tag f.eks. et kig på vores store udvalg af gamle årgangs-calvados, der virkelig udvikler sig i smagen.

 5. Tilbud på spiritus

  Spar penge på spiritus ved at melde dig ind i Sélection Vinklub. Så sparer du altid 5% på tusindvis af varer. Det gælder også spiritus. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

 6. Spiritus til ost

  Rom

  Lagret rom kan kombineres med robuste oste som lagret gouda eller parmesanost, en ​​skarp cheddar eller blåskimmelost.

  Gin

  Gins botanicals kan fungere godt med friske og syrlige oste som gedeost eller feta. Bløde oste med krydderurter, såsom urtebrie, kan også være et godt match.

  Whisky

  Lagret cheddar eller blåskimmelost er fremragende til karamel- og vaniljenoterne i bourbon. Røget whisky passer forrygende til oste med stærk smag som gorgonzola eller Roquefort.

  Cognac og brandy

  Cremede og fede oste som brie eller camembert er en eminent valg til ​​brandy eller cognac. Det samme gælder blåskimmeloste, som passer til cognacens kompleksitet.

  Tequila og mezcal

  Lagret tequila kan godt kombineres med de nøddeagtige smage i en manchego eller andre hårde oste. En mere røget mezcal kan supplere en lagret gouda eller rygeost helt fantastisk.

  Vodka

  Vodkaens neutrale smag kan fungere med en række forskellige oste. Prøv at kombinere vodkaen med en cremet brie eller lette, friske oste.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]