Brand image

Japansk gin

Japan er kendt for præcision, dedikation og en unik balance mellem tradition og innovation. Når japanerne kaster deres kærlighed på gin, er det med samme værdier. Det kan - heldigvis - smagen. Det er fremragende gin, som vi elsker og du bør prøve.

Pris
Varegruppe
Producent
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Japansk gin

    Når det gælder japansk ginproduktion, møder tradition møder innovation for at skabe spiritus af fremragende kvalitet. Japan er kendt for sin opmærksomhed på detaljer og dedikation til perfektion - og det gælder også, når det handler om gin.


    Ginproduktion i Japan er en blanding af traditionelle destillationsmetoder med banebrydende innovation. Destillerierne udvælger omhyggeligt lokale botanicals, herunder eksotiske japanske citrusfrugter som yuzu og kabosu, sammen med klassiske gin-ingredienser som enebær og korianderfrø. Disse botanicals balanceres for at skabe distinkte smagsprofiler, der afspejler Japans rige kulinariske arv.


    Japanske gindestillerier er oftest stolte af deres ekspertise og anvender topmoderne udstyr og strenge kvalitetskontrolforanstaltninger for at sikre konsistens og renhed i hver batch.


    Uanset om den nydes rent eller i en klassisk cocktail, afspejler japansk ginproduktion landets flotte traditioner for håndværk og innovation.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]