SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Den præcise blanding af botanicals i Tanqueray er en nøje bevogtet hemmelighed, som kun er kendt af nogle få udvalgte Master Distillers. Men kombinationen af håndplukkede botanicals resulterer i en gin, der er rig på karakter, kompleksitet og dybde og derfor har været kendt og elsket i generationer.

Tanqueray

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Tanqueray

Tanqueray er kendt for sit enestående håndværk og fantastiske arv, der har stået tidens prøve. Den ikoniske gin blev skabt i London i 1830 af Charles Tanqueray, og har fængslet ginfans i over et århundrede. Tanquerays signaturblanding af botanicals og dens distinkte enebærprofil er blevet en målestok i ginindustrien og én af verdens mest kendte gin.


Hver flaske Tanqueray er fremstillet ved hjælp af de fineste ingredienser og en omhyggelig destillationsproces. Hjertet i Tanquerays opskrift ligger i dens firedobbelte destillation, der sikrer, at hver dråbe tilføres essensen af ​​de forskellige botanicals.


Tanquerays opskrift en velbevaret hemmelighed, som kun er kendt af nogle få udvalgte. Vi kan dog fortælle dig, at den indeholder enebær, koriander, angelica-rod og en unik blanding af citrusfrugter. Denne omhyggeligt afbalancerede kombination skaber en gin, der er både forfriskende og kompleks, med en sprød, ren smag, der bliver hængende.


Uanset om du foretrækker en klassisk Gin og Tonic eller en sofistikeret Martini, skinner Tanquerays kvaliteter igennem. Dens robuste smagsprofil giver den mulighed for at harmonisere ubesværet med forskellige mixere og garniture, hvilket gør den til en fast bestanddel i cocktailbarer verden over.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]