- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
KÆMPE vinkup 🍷 Villa Antinori Rosso KUN 129,- v/2 fl (Spar 140kr i alt)!

Portugal
Fra de frodige vinmarker i Douro-dalen til kystregionerne Alentejo og Vinho Verde byder Portugal på en lang række fremragende rosévine. Udforsk de berømte regioner kendt for deres fremragende terroir og rosévine af topkvalitet.
- På lager online
- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Hvordan smager portugisiske rosévine?
Som altid skal man passe på med at generalisere, men du kan forvente lokkende noter af røde bær, citrusfrugter, blomster og et strejf af mineralitet. Den livlige syre og velafbalancerede struktur giver en forfriskende vinøs oplevelse. Portugisiske rosévine kan variere fra tørre til lidt off-dry med en hvis sødme, hvilket appellerer til rigtig mange mennesker. Størstedelen af de portugisiske rosévine er lavet i en forholdsis tør stil, der lader den naturlige frugtsmag og syre skinne igennem.
Hvilke druer man til portugisiske rosévine?
Portugisiske rosévine er fremstillet af en række indfødte og internationale druesorter, der viser den rige mangfoldighed af Portugals vinarv. Oplev de distinkte karakteristika af druer som Touriga Nacional, Aragonez, Baga og Vinhão, som bidrager til den livlige og udtryksfulde karakter af portugisiske rosévine.
Hvad kan man spise til portugisisk rosévin?
Portugisiske rosévine harmonerer smukt med en bred vifte af retter. Det er retter som frisk fisk og skaldyr, grillmad og krydrede asiatiske retter. Her giver rosévinene en forfriskende kombination, der komplementerer mange retter virkelig flot.