SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Portugal

Fra de frodige vinmarker i Douro-dalen til kystregionerne Alentejo og Vinho Verde byder Portugal på en lang række fremragende rosévine. Udforsk de berømte regioner kendt for deres fremragende terroir og rosévine af topkvalitet.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager portugisiske rosévine?

    Som altid skal man passe på med at generalisere, men du kan forvente lokkende noter af røde bær, citrusfrugter, blomster og et strejf af mineralitet. Den livlige syre og velafbalancerede struktur giver en forfriskende vinøs oplevelse. Portugisiske rosévine kan variere fra tørre til lidt off-dry med en hvis sødme, hvilket appellerer til rigtig mange mennesker. Størstedelen af de ​​portugisiske rosévine er lavet i en forholdsis tør stil, der lader den naturlige frugtsmag og syre skinne igennem.

  2. Hvilke druer man til portugisiske rosévine?

    Portugisiske rosévine er fremstillet af en række indfødte og internationale druesorter, der viser den rige mangfoldighed af Portugals vinarv. Oplev de distinkte karakteristika af druer som Touriga Nacional, Aragonez, Baga og Vinhão, som bidrager til den livlige og udtryksfulde karakter af portugisiske rosévine.

  3. Hvad kan man spise til portugisisk rosévin?

    Portugisiske rosévine harmonerer smukt med en bred vifte af retter. Det er retter som frisk fisk og skaldyr, grillmad og krydrede asiatiske retter. Her giver rosévinene en forfriskende kombination, der komplementerer mange retter virkelig flot.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]