Tequila

Hvad er den bedste tequila? Tequila er meget, meget mere end 'den med hatten', som man ofte støder på, når man er på bar, café eller diskotek i Danmark. Du kender måske den fremragende Patron Tequila. Eller er du til mezcal? Der laves tequila af virkelig høj kvalitet af ildsjæle, som lægger samme passion i deres produkt, som eksempelvis skotterne lægger i whisky. Og resultaterne er derefter: Fremragende! Det er bare at komme i gang med at udforske.

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Glastype
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 14 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Er der noget mere mexicansk end tequila? Brændevinen, der fremstilles på saften fra blå agave, elskes dog fra Guadalajara til Tijuana, Brønderslev og New York. Man dampkoger og presser den ananaslignede kerne i den modne, blå agave. Saften er meget sukkerholdig og destilleres til tequila. Man regner med, at tequila første gang blev produceret i 1500-tallet i nærheden af byen... Tequila i regionen Jalisco.


Hvad er den bedste tequila?

Det er ikke et entydigt svar på, hvad der er god tequila. Det afhænger naturligvis af dine egne smagsløg og også lidt af prisen. For tequila er ikke bare tequila. Du kan bl.a. få: