SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Dry Gin

Vi elsker Dry Gin! Oplev den elskede spiritus, som er kendt for sin sprødhed og herlige kompleksitet. Løft dine cocktails og forkæl dig selv med den ultimative Dry Gin og lås op for en verden af ​​store smagsoplevelser.

Pris
Varegruppe
Producent
Land
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 43 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er Dry Gin?

  Dry gin er en type gin, der er kendetegnet ved sin minimale sødme og dominerende enebærsmag. Den kaldes "Dry", fordi det mangler sødemidler, der findes i andre typer gin.

 2. Hvad er forskellen på gin og dry gin?

  Der er stor forskel på gin og dry gin. En dry gin er typisk lavet med klassiske botanicals som enebær, koriander og kvan med et lavt sukkerhold. Eller helt uden. Den er altså "tør", ligesom en tør hvidvin. Typisk serverer man en dry gin sammen med tonic og en skive citron eller lime.

 3. Hvordan laver man Dry Gin?

  Dry Gin fremstilles ved at destillere neutral spiritus med forskellige botanicals, hvoraf den mest fremtrædende er enebær. Andre ekstrakter som koriander, citrusskaller, angelicarod, orrisrod og forskellige krydderier kan også bruges.

 4. Kan man drikke Dry Gin rent?

  Ja, sagtens. Den bør dog være af en vis kvalitet. Og det er mere almindeligt, at man bruger Dry Gin som base for cocktails.

 5. Hvilke cocktails kan man lave med Dry Gin?

  Dry Gin er superlet at bruge i virkelig mange cocktails, men nogle af de mest populære er Dry Martini, Negroni og selvfølgelig Gin & Tonic.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]