ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Ginger Beer

Ginger beer er en uundværlig del af enhver seriøs hjemmebar og hører hjemme i en række forskellige cocktails. Oplagt til fest, til julefrokosten eller til nytårsaften.

Pris
Varegruppe
Glastype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Ginger beer - til cocktails og bare som de er

  Du får lige et hint. Det er ikke det samme som ginger ale! I slutningen af 1800-tallet var ginger beer en populær drink at nippe til i England. En alkoholisk drik, lidt ligesom cider. I dag er der typisk ikke alkohol i ginger beer. Til gengæld er det meget aromatisk, herligt krydret og med en fin smag af ingefær, der gør den god i forskellige cocktails. Det kunne f.eks. være En Dark & Stormy eller Moscow Mule. Du kan selvfølgelig også bare drikke den som en god sodavand.

 2. Tilbud på ginger beer

  Hold øje med vores side med tilbud for ginger beer på tilbud. Du kan også melde dig ind i Sélection Vinklub, hvor du altid sparer 5% på tusindvis af varer - også ginger beer. Det er aldeles gratis og du kan altid melde dig ud igen.

 3. Forskellen på ginger beer og ginger ale

  Begge dele lavet med ingefær, kulsyre og har typisk ingen alkohol. Men en ægte ginger beer er gæret med gær, i modsætning til en ginger ale, der bare har fået tilsat kulsyre. Begge er fantastiske i drinks, men den stærke smag af ingefær i ginger beer gør den mere mærkbar i en cocktail.

 4. De bedste cocktails med ginger beer

  Der er flere populære cocktailopskrifter med ginger beer. To af de mest populære er dog Moscow Mule og Dark & Stormy.

 5. Er ginger beer sundt?

  Som med så andet er svaret 'både og'. Der findes flere producenter, som bare laver nogle ginger beers, der er mere sunde end andre producenters.


  Traditionelt fremstilles ginger beer ved at gære ingefær, sukker og vand. Denne gæringsproces kan give nogle sundhedsmæssige fordele, da den kan give nogle gavnlige bakterier i tarmen til gavn for din fordøjelse.


  Det er dog værd at bemærke, at mange kommercielle ginger beers er sødet med store mængder sukker og kan indeholde kunstige smagsstoffer eller konserveringsmidler. Indtagelse af for store mængder tilsat sukker kan bidrage til vægten, huller i tænderne og en øget risiko for kroniske lidelser som diabetes og hjertesygdomme.


  Som med enhver anden drikkevare er mådehold nøglen!

 6. Ginger beer er godt mod køresyge

  Ja, faktisk bliver ginger beer ofte anbefalet som middel mod køresyge og kvalme. Så tag en flaske med i bilen næste gang, du skal køre langt.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]