Spar op til 38% på gaver og smagekasser 🍷 Klik her

En Primeur

En Primeur vine fra Bordeaux

Det er med udsøgt fornøjelse og stor glæde, at H.J. Hansen Vin A/S igen tilbyder de eftertragtede investeringsvine fra Bordeaux En Primeur.


At handle vin generelt, men i særdeleshed at handle vin En Primeur, er i høj grad et spørgsmål og tillid og tryghed, da du handler og betaler for en vare, som du først modtager 1-3 år senere. Her i H.J. Hansen Vin A/S er vi dog, med mere end 190 år som familieejet vinhandel og 45 butikker i hele Danmark, din sikkerhed for, at din investering i de eftertragtede Bordeaux-vine altid er i de absolut bedste hænder. 

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Underområde
Dyrkningsmetode
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 127 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 4

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hvorfor handle vin En Primeur - og hvad er det?

Fordi du får mulighed for at lægge nogle af verdens mest eksklusive vine i din vinkælder - og til den bedste pris. Mange af de allerbedste vine vil ellers være nærmest uopdrivelige, når de endelig frigives fra vinslottene.


Når du handler vine En Primeur, investerer du i en endnu ikke færdigudviklet vin - en vin, der endnu ikke er til salg. Vine, man stadig skal vente et par år på, inden producenten begynder at sælge af dem. Derfor handler du oftest til en markant lavere pris, end når vinene frigives fra vinslottene for at lande hos vinhandlere verden over.


Bordeauxvine er gennemsnitligt steget med ca. 8% om året de seneste 15 – 20 år, så der er nogle absolut attraktive handler at gøre En Primeur. Særligt i de virkelig gode årgange, og 2020 er netop en fremragende årgang i Bordeaux.

Der er oftest tale om vine med langt lagringspotentiale. Det betyder, at de har bedst af, at du stadig gemmer dem nogle år i den egen kælder.


Din En Primeur-investering er i de absolut bedste hænder

Her i H.J. Hansen Vin A/S er vi dog, med mere end 190 år som familieejet vinhandel og 45 butikker i hele Danmark, din sikkerhed for, at din investering i de eftertragtede Bordeaux-vine altid er i de absolut bedste hænder. I det hele taget er vores hjemmeside et slaraffenland for køb af vin online - men du kan naturligvis også købe og hente i din lokale Vinspecialisten/H.J. Hansen Vin.


Årgang 2020

2020 i Bordeaux er en årgang med meget høj kvalitet på vinene generelt. Desværre er der relativt små mængder grundet en vanskelig sæson klimatisk. Resultaterne kan dog ikke diskuteres. 2020 er fantastisk, hvis vi forholder os til de mange anmeldelser, der allerede er kommet på slottene fra de bedste af vinskribenterne. Bl.a. er James Suckling voldsomt begejstret og erklærer 2020 for ”an excellent vintage”.


Set i lyset af situationen i Frankrig, hvor klassiske investeringsområder som Bordeaux, Bourgogne og Cote du Rhoné er voldsomt hårdt ramt af frost og har udsigt til en ekstremt vanskelig årgang 2021 med ødelagte vinstokke, er vi sikre på, at 2020-årgangen vil få en voldsom interesse fra vinelskere i hele verden. Det er derfor tilrådeligt at handle hurtigt, hvis du vil sikre dig nogle af verdensklassevinene i årgang 2020.


Hvordan handler jeg En Primeur?

Du kan forudbestille En Primeur vine ved at bestille online eller sende en mail til Fine Wine Manager, Morten Bay på e-mail [email protected] eller på telefon 22 90 22 93.


Når du bestiller vine En Primeur, skal de betales på forhånd, dette skyldes, at langt de fleste En Primeur-vine er tildelt os i ganske små allokationer. Derfor er vi nødt til at sikre din handel mod mellemsalg og udsolgt ved at kræve hurtig betaling, så vi kan sikre dig dine vine.


Har du spørgsmål til En Primeur-handel generelt, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf.63 12 82 00