En Primeur

Det er med udsøgt fornøjelse og stor glæde, at H.J. Hansen Vin A/S igen tilbyder de eftertragtede investeringsvine fra Bordeaux En Primeur.

At handle vin generelt, men i særdeleshed at handle vin En Primeur, er i høj grad et spørgsmål og tillid og tryghed, da du handler og betaler for en vare, som du først modtager 1-3 år senere. Her i H.J. Hansen Vin A/S er vi dog, med mere end 190 år som familieejet vinhandel og 45 butikker i hele Danmark, din sikkerhed for, at din investering i de eftertragtede Bordeaux-vine altid er i de absolut bedste hænder. 


En Primeur vine er særlig eftertragtede vine der er meget svære at opdrive, når de ellers frigives fra vinslottene. Derfor ligger de som varer der kan forudbestilles online eller gennem vores Fine Wine Manager, Morten Bay på [email protected] eller på telefon 22 90 22 93


OBS – Der gælder særlige vilkår for betaling af vores En Primeur vine. Læs mere om de særlige betalingsbetingelser, når du klikker på produktet. 


Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 64 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hvorfor handle vin En Primeur - og hvad er det?

Fordi du får mulighed for at lægge nogle af verdens mest eksklusive vine i din vinkælder - og til den bedste pris. Mange af de allerbedste vine vil ellers være nærmest uopdrivelige, når de endelig frigives fra vinslottene.

Når du handler vine En Primeur, investerer du i en endnu ikke færdigudviklet vin - en vin, der endnu ikke er til salg. Vine, man stadig skal vente et par år på, inden producenten begynder at sælge af dem. Derfor handler du oftest til en markant lavere pris, end når vinene frigives fra vinslottene for at lande hos vinhandlere verden over.

Bordeauxvine er gennemsnitligt steget med ca. 8% om året de seneste 15 – 20 år, så der er nogle absolut attraktive handler at gøre En Primeur. Særligt i de virkelig gode årgange, og 2020 er netop en fremragende årgang i Bordeaux.