- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
USA
Oplev amerikansk rosévin fra berømte de vinmarker i hele USA. Nyd den forfriskende elegance og levende frugtnoter, der er med til at definere amerikanske rosévine - lige fra Californiens solbeskinnede vinmarker til de frodige landskaber i Oregon.
Vælg favoritliste
11th Hour White Zinfandel, NV
11th Hour Cellars- 93 pointMad & Monopolet
Sødmefuld californisk rosévin med flotte, friske strejf af hindbær og jordbær i en let tør, sommerlig og meget frugtig oplevelse.
Druerne kommer fra egnene omkring Sacramento og Lodi i den nordlige ende af San Joaquin Valley. Markerne er berømte
119,00pr. flaske89,95pr. flaske ved 2 fl.Spar i alt v/2 fl. 58,10På lager onlineVælg favoritliste
2021 Discovery Rose
DAOU Family Estates- 91 pointWine Enthusiast
Provence i Californien.
199,95pr. flaskefør:279,00
Spar i alt v/1 flaske 79,05På lager online
Hvordan smager amerikansk rosévin?
Amerikanske rosévine varierer ikke overraskende af de druesorter, der bruges og hvordan. Men mange amerikanske rosévine byder på smag af jordbær, hindbær, citrusfrugter, melon, vandmelon og nogle gange blomster- eller urtenoter. De kan være alt fra fra knastørre til søde med en sprød syre og forfriskende finish.
Hvilke druer bruger man til amerikansk rosévin?
Amerikansk rosévin laves på en lang række druesorter på tværs af de forskellige vinområder i USA - primært på druer som Pinot Noir, Zinfandel, Grenache, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese, blandt andre.
Hvad kan man spise til amerikansk rosévin?
Amerikanske rosévine passer godt til en lang række forskellige retter og fødevarer. De nydes ofte med sammen med lidt lettere retter - det kan være salater, skaldyr, grillede grøntsager, fjerkræ eller charcuteri. Vinenes alsidighed giver dig mulighed for at komplementere en række retter, herunder middelhavsretter, asiatiske og amerikanske retter.