Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Grüner Veltliner

Grüner Veltliner er en sprød og tør hvidvin med en flot syre, der næsten udelukkende vokser i Østrig. Det er ellers en drue, der vil tiltale mange med flotte, fine noter af lime, citron, grapefrugt, nødder, urter, hvid og grøn peber i et fremragende alternativ til den super populære Sauvignon Blanc.

Pris
0
Serveringsforslag
0
Alkohol
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Sol og sommer i glasset

Det, der gør Grüner Veltliner til sin egen, er syren. Den springer nærmest ud i munden og er enormt frisk og levende. Læg hertil nogle af de friske, frugtige og eksotiske indtryk, vi også kender fra en drue som Sauvignon Blanc, er du har en vinder. I hvert fald, hvis det er den type vin, du er til. Og det er mange.


Det rigtige glas til Grüner Veltliner

Den vin, du drikker, fortjener lige så meget kærlighed, som der er brugt på at lave vinen. Ikke i et glas, der ikke fremhæver vinens styrker. Østrigske Riedel laver nogle af verdens absolut bedste druespecifikke glas i verden, som derfor bruges på nogle af de fineste restauranter i hele verden. Når glassene er druespecifikke betyder det, at de er skabt til lige præcis den enkelte drue eller druer. Det gør en forskel, og de som har prøvet det, har ofte Riedel-glas stående i køkkenet i dag. Vi anbefaler Riedels Grüner Veltliner til din Grüner Veltliner - selvfølgelig.