SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Destilerias Martes Santo er én af de store pionerer indenfor spansk produktion af gin, whisky og meget andet i spiritusverdenen. Med 150 års historie bag sig, stikker rødderne dybt og den samlede erfaring i familievirksomheden er større end de flestes.

Destilerias Martes Santo

Pris
Anbefalede Glastyper
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Destilerias Martes Santo

Destilerias Martes Santo blev grundlagt i 1870 af Francisco Girón Pineda, en forretningsmand som investerede hele 500.000 pesetas. En virksomhed, der ville give ham guldmedaljen på den ibero-amerikanske udstilling i Sevilla i 1929. 


I dag er man en familie- og håndværksvirksomhed, der eksporterer til mere end 10 lande. Den traditionelle destillation af spiritus foregår med med kastanjer, krydderurter, appelsiner, chokolade, jordbær, kanel og meget andet. Martes Santo er certificeret økologisk, hvilket garanterer at de råvarer, der er involveret i produktionen, kommer fra afgrøder og udvindingsmetoder udført under økologiske forudsætninger. 


Beliggende i hjertet af Sierra de Aracena og Picos de Aroche Naturpark fortsætter Distilleries Martes Santo med at bruge et traditionelt og næsten uddødt destillationssystem af kobber, der stadig er drevet af egetræ og maceration af naturlige frugter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]