Gå til indhold

Menu

HJ Hansen Vin
Ryd

Find Butik

Arrangementer

Vinklub

Vinklub

Favoritter

6

Indkøbskurv

Kurv

Vis kurven
Varer i kurven
Køb for
339,30
mere og få fri fragt!
  • Total
    359,70
    Heraf moms: 71,94
  • Brand image

    Extra Brut

    Når man nyder mousserende vin som cava eller champagne, er det ikke kun typen, der gør en forskel, men også sødmegraden. Det kan være en fordel at overveje, om vinen er demi-sec, doux, brut, brut nature eller extra brut, før man køber – især hvis den skal serveres sammen med mad. De forskellige niveauer af sødme kan nemlig spille en afgørende rolle i, hvordan vinen harmonerer med forskellige retter. En brut nature kan være perfekt som en skarp og tør ledsager til østers eller sushi, mens en demi-sec kan have en balancerende effekt til let søde desserter. At vælge den rette mousserende vin giver en personlig og tilpasset oplevelse, hvor hver nuance får lov til at træde frem.

    Pris
    Serveringsforslag
    Producent
    Land
    Område
    Dyrkningsmetode
    Årgang
    Flaskestørrelse
    Anbefalede Glastyper
    Druesammensætning
    Anmeldelser
    Undertype
    Populære
    Nyheder & Premium Brand
    Lagerstatus
    Vis:
    af 4 produkter
    Sorter efter:

    Gå til side

    ud af 1

    Produkter pr. side
    36
    72
    108
    144
    1. Hvad betyder Extra Brut?

      Brut betyder "tør" på fransk, så Extra Brut betyder "ekstra tør". Extra Brut er ikke helt så stør som Brut Nature. Rækkefølgen er, fra tør til sød:

      Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra-Dry (eller Extra-Sec), Sec, Demi-Sec, Doux.

    2. Hvor meget sukker er der i Extra Brut?

      Brut Nature: 0-3 gram restsukker per liter vin.

      Extra Brut: 0-6 gram restsukker per liter vin.

      Brut: 0-12 gram restsukker per liter vin.

    HJ Hansen Vin
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk