SLUTSPURT 🍷 Septembers bedste vintilbud - Klik her

Puglia

Puglia er en meget frugtbar region med en ideel jordbund til vindyrkning, da den indeholder både kalk og jern. De fleste druer i Puglia går til fremstilling af Vermouth. 

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Puglia

Ingen andre steder i Europa har de moderne vinifikationsmetoder løftet kvaliteten i et vinområde i samme grad som i Puglia. På bare ti år har Puglia ændret stil fra brunlige, let oxiderede og alkoholstærke vine til vine med sund og yppig frugt, pakket ind i modne tanniner i en nærmest oversøisk stil. Specielt i kategorien for dagligvine er der mange fund at gøre, men i de allerseneste år har vi også set flere store huse dukke op

Puglia er en meget frugtbar region med en ideel jordbund til vindyrkning, da den indeholder både kalk og jern. De fleste druer i Puglia går til fremstilling af Vermouth. Produktionen er skyhøj på det italienske fastland og overgås kun af Sicilien som den kvantitetsmæssige største region.

Hoveddruen er den lokale Negroamaro, hvis navn direkte oversat betyder "sort-bitter" – en meget betegnende beskrivelse af den rødvin, man får i glasset. En anden efterhånden meget kendt og benyttet lokal druesort er Primitivo, som grundige analyser nu har vist sig at svare til den californiske Zinfandel, om end de to landes stilarter er markant forskellige for de fleste vines vedkommende.


Læs mere om de enkelte vine fra Puglia ved at klikke på de enkelte produkter

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]