Brand image

Superleggero

Riedel Superleggero er en af Riedels mest luksuriøse serier af vinglas, og er alle mundblæste i ultratyndt krystal.Selve navnet "Superleggero", der betyder "superlet" på italiensk, antyder seriens enestående håndværk og dedikation til at forbedre vindrikkeoplevelsen.

Pris
Glastype
Lagerstatus
Vis:
af 15 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Superleggero 

Superleggero betyder let – og netop dette er sigende for glassene i Superleggero glasserien. De er netop skabt særligt til at være super lette. Denne glasserie er en af Riedels mest luksuriøse, og er alle mundblæste i ultra tyndt krystal. Designet på Superleggero glassene er helt enkelt, tidløst og elegant. Disse glas er til dig, der vil nyde vin på den mest luksuriøse måde i smukke og elegante glas.


Hvert Superleggero-glas er en fusion af ​​kunst og videnskab, omhyggeligt designet til at løfte den sanselige rejse, du oplever, når du drikker god vin. Uanset om du forkæler dig med en lækker cocktail eller en delikat Pinot Noir, er Riedel Superleggero et enestående glas til at vise vinens nuancer og kompleksitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]