SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Stockholms Bränneri er noget af det bedste, der er sket i nabolandet Sverige sidden ABBA, Zlatan og IKEA. Fantastisk gin, akvavit og meget af fra det lille destilleri i den svenske hovedstad.

Stockholms Bränneri

Pris
Varegruppe
Dyrkningsmetode
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 14 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Stockholms Bränneri

Stockholms Bränneri er det første af sin slags på øen Södermalm i den svenske hovedstad. Med en placering i et gammelt, hyggeligt, meget småt og nærmest hjemligt Jaguar-værksted, udlever parret Anna og Calle Wikner deres drøm, og producerer deres prisvindende gin med et helt særligt nordisk præg. Det sker med et ungdommeligt gå-på-mod, og kombineret med den populære, nordiske stil, tegner fremtiden lys for de to ildsjæle. Ginen fremstilles på økologisk hvede, og de nordiske aner skinner tydeligt igennem. Begge er egentlig uddannede civilingeniører, men har altså langt den karriere på hylden og laver nu, som eventyrere udi alkoholens vinunderlige verden, i stedet eminente gin, som efterhånden sælges i hele verden. Stemningen er afslappet moderne, måske nærmest en smule hipster-præget, men altid med kvaliteten og den store kærlighed til håndværket i fokus.


Serverede egen gin til bryllup

Anna og Calle ville som de første lave et destilleri i hjembyen Stockholm og lave gin. Unikke, nordiske gin. Så parret sprang ud i det og købte en Arnold Holstein-pot still inden de unge svenskere rykkede ind i det tidligere Jaguar-værksted på øen Södermalm i byen. Udgangspunktet var en gin, som blev drukket til deres bryllup. Gæsterne var så glade for den, at de opfordrede det nygifte par til at sætte den i produktion. Det gjorde de og producerede deres første Dry Gin. Og den er i øvrigt stadig forrygende.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]