SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Mad & Vin

Der er ikke meget, der kommer tættere på følelsen af ren lykke end at sidde med et lækkert måltid og et velsmagende glas vin, som sammen får smagsløgene til danse.  Vin og mad er et himmerigsmatch, fordi de fremhæver hinandens smagsnuancer og kan gøre 2+2 til 5. Når mad bliver tilberedt med kærlighed, smager det fantastisk. Kæl på samme måde for vinen ved at ilte, servere i passende glas og temperatur, og den forkæler dig på samme måde. Ofte vælger man vinen på baggrund af den menu, som man ønsker at servere. Her på siden kombinerer vi vine og opskrifter ud fra druer, smage og områder. Opskrifter, du kan lade dig inspirere og udfordres af i det smukke samspil mellem mad og vin.


opskrift, mad, Grillede squashruller med ricotta og blommer, tilberedning

Bliv klogere på sammensætningen af mad og hvidvin. Her kan du lære, hvordan vores populære hvidvine passer til aftenens menu. Vi har samlet alle vores favoritopskrifter og parret dem med vores mange hvidvine.Lad dig inspirere af de mange retter og gør dig klogere på, hvordan eksperterne sammensætter mad og vin. Du finder alt, du skal vide her.For alle vinelskere er måltidet først komplet med den rette vin.
​​​​​​​

Rosévin er en favoritten på den varme forårs- eller sommerdag, men har endnu ikke fundet den store plads på spisebordet.Det vil vi hjælpe med, da rosévine er oplagte som både apéritif og madvine, da de kan drikkes til næsten alt. Udvalget er stort og de fås i mange nuancer og varianter.

opskrift, mad, Coq au vin med quinoa og grøntsager, tilberedning

Lær at kombinere mad og rødvin. Her finder du et hav af tip og tricks til at sammensætte den perfekte rødvin til din mad. Du kan også lade dig inspirere af de mange opskrifter, der hver især kommer med forslag til det bedste vinmatch – du får eksperternes råd.I opskriftskartoteket finder du et væld af både hverdagsretter og gourmetlækkerier. Og der skal selvfølgelig en god flaske vin til.
​​​​​​​

opskrift, mad,  grill, tilberedning

Grill og vin er to af sommerens største glæder. Kombinationen er dog endnu bedre, og når du rammer helt rigtigt, bliver både mad og vin løftet til nye højder. Men hvad skal man egentlig vælge til bøffen, fisken eller grøntsagerne? Skal det være rødvin, hvidvin eller rosé? Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg, så du får nogle virkelig gode oplevelser med grillen til sommer.

opskrift, mad,  Champagne til julemaden!, tilberedning

Vil du servere bobler til maden? Her får du de bedste tips og tricks til at sammensætte et glas mousserende til dagens menu. Vi har samlet de bedste opskrifter til bobler, så du kan brillere og imponere dine gæster eller blot forkæle dig selv.Vores vinkyndige eksperter guider dig til at sammensætte en verdensklasse menu med champagne eller andre bobler. Som en klog mand engang sagde… Der er altid en anledning til champagne.

opskrift, mad,  Graham's Pandekager med appelsin og grape, tilberedning

Lær at kombinere vin med desserter! Her får du en masse opskrifter på lækre desserter, og du bliver klogere på, hvordan du finder den helt rigtige vin til! Vi har nemlig samlet vores favoritopskrifter til den søde tand og ladet vores eksperter kombinere dem med vores bedste dessertvine.Lad mundvandet løbe, forkæl dig selv og bliv inspireret af de mange skønne desserter.​​​​​​​

opskrift, mad, når mad og vin skal følges ad, tilberedning

Vi har sammenfattet en række generelle "tommelfingerregler" i en vin- og madguide, men i sidste ende drejer det sig blot om at finde det optimale match, så den veltilberedte middag og tilhørende vin ikke bare passer godt sammen, men fremstår som den fuldendte oplevelse!

opskrift, mad, pizza, tilberedning

Pizzaen blev opfundet i Italien, nærmere bestemt i den syditalienske by Napoli hvor man bagte pizzaer af ugæret dej. Pizzaerne havde en tyk bund og blev serveret med tomat og ost på. Hurtigt blev denne ret populær, og man begyndte at eksperimentere med forskelligt fyld og smagsvarianter. På den måde blev en af verdens mest populære madretter født.
​​​​​​​

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]