ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Mad & Hvidvin

Bliv klogere på sammensætningen af mad og hvidvin. Her kan du lære, hvordan vores populære hvidvine passer til aftenens menu. Vi har samlet alle vores favoritopskrifter og parret dem med vores mange hvidvine.

Lad dig inspirere af de mange retter og gør dig klogere på, hvordan eksperterne sammensætter mad og vin. Du finder alt, du skal vide her.

For alle vinelskere er måltidet først komplet med den rette vin. Velbekomme!

opskrift, mad, Grillede squashruller med ricotta og blommer, tilberedning

Viña Errázuriz tager udelukkende udgangspunkt i lokale chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley for at sikre den allerbedste smag, når de udvikler opskrifter til deres populære vine. Her får du Viña Errázuriz' opskrift på grillede squashruller med ricotta og blommer.

opskrift, mad, Cevicheshots af brasen, tilberedning

Det bliver drønlækkert, når Viña Errázuriz står i køkkenet. Prøv selv. Her får du Errazuriz' opskrift på cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing. En rigtig lækker chilensk ret, som passer helt perfekt som forret. Prøv noget nyt og forkæl dig selv med Errazuriz' ceviche af brasen.

opskrift, mad, Gulerod-/ingefærsuppe, tilberedning

Når mad- og vinelskerne fra Viña Errázuriz kreerer deres spændende og velsmagende retter, tager de udgangspunkt i lokale råvarer for at sikre den allerhøjeste kvalitet.​​​​​​​Her får du en herlig opskrift på gulerod- og ingefærsuppe med sprøde rødbedechips og koriander til at varme dig på. Velbekomme!

opskrift, mad, Rød linse- og kokosnødsuppe, tilberedning

Vi har samlet en række af de chilenske retter, så du kan imponere dine gæster eller forkæle dig selv med en eksplosion af velsmag.Her får du Viña Errázuriz' opskrift på rød linse- og kokosnødssuppe, som både varmer og smager helt fantastisk. Buen provecho!

opskrift, mad, Grillet rødbedesalat med nødder og ost, tilberedning

De fleste grønsager egner sig fint til at blive grillet, men specielt rodfrugter er fremragende til grillen. I dette tilfælde er det rødbeder, der først grilles og herefter marineres. Det bliver til en salat, der passer perfekt til grillmad.

opskrift, mad, grillet hjertesalat, tilberedning

Denne forret er både hurtig og nem at lave, og så smager det ganske lækkert. Brug retten som en forret eller som en snack. Den fungerer også skøn som en let frokostret.
​​​​​​​

opskrift, mad, Ceviche , tilberedning

Ceviche er en let og enormt delikat spise, men som ikke kræver nogen tilberedning. Den latinamerikanske delikatesse har fået en fransk nyfortolkning af den franske gastronom. Fiskens blege farve passer til Gerard Bertrand Gris Blanc 2019’s lyse rosa karakter. Vinens bæraroma, friske smag og let mousserende struktur gør Gris Blanc 2019 til en yderst habil kompagnon til den velsmagende ret.

opskrift, mad, rejecarpaccio, tilberedning

Her får du mulighed for at imponere dine gæster med den italienske forret, Carpaccio. Ordet betyder tynde skiver, og derfor er bliver kødets skiver vigtige for både rettens udseende og smag. Laurent Chabert har givet retten et sydfransk tvist og brugt rejer Carabineros rejer, citrusfrugter og grønne asparges.
​​​​​​​

Tomatsuppe med kylling, opskrift, mad, tilberedning

Klassisk tomatsuppe med kylling til de kolde dage. Nydes selvfølig bedst med et glas vin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]