Italien

Italienske vine er et helt særligt kapitel i vin-historien. Samtidig er Italien danskernes foretrukne vinland. Her finder du fantastiske italienske vine, som bringer stemningen fra støvlelandet hjem i stuen - og så er vi pavestolte af at kunne præsentere vinene fra verdensklasseproducenten Antinori.

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 40 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Italienerne elsker vin

Italien er verdens største vinproducent med over 700.000 hektarer vinmarker. Der dyrkes vin i alle hjørner af landet fra Alperne til solbeskinnede Sicilien. Et italiensk vineventyr byder på både underskønne vinoplevelser, man aldrig glemmer og vin, der nok har bedst af at blive glemt. Italien har det hele, og vinen smager altid lidt bedre nydt med udsigt til toskanske marker eller på en lille fortovscafé i Rom, Firenze eller Napoli, med hjemmelavet pastaret foran sig og en højrystet og gestikulerende mama i øjenkrogen. I intet andet vinland har befolkningen et så tæt forhold til vin som i Italien. Indtil midten af 1980’erne var det nærmest utænkeligt for en italiener at sætte sig til bords uden en flaske god italiensk vin. Naturelmente.


Fra Rom til alle os andre

Vin er historie og kultur gennem årtusinder. Og det var netop romerne, der for 2000 år siden bragte vin med til stort set alle de øvrige betydende vinlande i Europa. De plantede vinmarker, hvor de byggede kolonier og således kan bl.a. franskmænd og tyskere i Mosel sige "grazie" til italienerne for det. Men det var faktisk grækerne og etruskerne, der bragte vinproduktion til støvlelandet, inden romerne bragte produktionen til store dele af Europa.