Brand image

New Zealand

New Zealand, kendt for sine fantastiske landskaber og betagende natur, er ikke kun et paradis for naturentusiaster. Landet er også en perle for vinkendere med et stadig voksende ry. Blandt rækken af ​​fine vine produceret i New Zealand er rosévin dukket op som et dejligt og forfriskende alternativ til rød- og hvidvinene. Dyk ned i​​ newzealandsk rosévin - du fortryder det ikke.

Pris
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Rosévin fra New Zealand

    Rosévin fra New Zealand er kendt for deres levende smag og forfriskende karakter. Typisk har de er herligt saftige præg af frugt, hvor du kan forvente noter af jordbær, hindbær, kirsebær og nogle gange citrusfrugter som grapefrugt eller citron. Læg hertil en livlig syre, som bidrager til deres forfriskende natur.


    De fleste newzealandske rosévine er lavet i en tør stil, hvilket betyder, at de har minimalt restsukker. De er generelt lette til mellemfyldige med stor elegance. Afhængigt af den specifikke region og de anvendte druesorter, kan vinene have subtile urteagtige eller mineralske undertoner.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]