ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Vintage

Vintage champagne er champagne skabt i udelukkende de bedste årgange. Med andre ord kan du regne med noget helt særligt.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 18 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er vintage champagne?

    Vintage champagne er champagne, der er lavet af druer høstet i et enkelt specificeret år - også kendt som et årgangsår. I modsætning til non-vintage champagne, som er fremstillet ved at blande vine fra flere år, er årgangschampagne udelukkende lavet af druer høstet i et bestemt år, som anses for at være exceptionelt godt.


    Beslutningen om at erklære et årgangsår i Champagne træffes af producenterne selv ud fra en nøje vurdering af druernes kvalitet og de overordnede forhold i vækstsæsonen.


    At producere vintagechampagne kræver en længere lagringsperiode sammenlignet med non-vintage champagne. Ved lov skal årgangschampagne lagres i minimum tre år på flaske inden frigivelse, selvom mange producenter vælger at lagre dem endnu længere for at lade smagene udvikle sig og harmonisere yderligere.


    Vintage champagne har ofte større kompleksitet, dybde og lagringsspotentiale sammenlignet med non-vintage champagne. Derudover afspejler champagnerne det specifikke årgangsår, hvilket i sig selv kan være mere interessant med påvirkninger fra vejr, jordbund og druekvalitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]