Spiritus og vin på tilbud

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis de er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge. Du kan også holde holde øje med vores Black Friday-side, som bliver opdateret med ekstra vilde tilbud, når vi når til den uge. Vi tilbyder mange forskellige typer druer til en skarp pris - Pinot Noir, Chardonnay, Zinfandel og mange andre.

Se vores gode tilbud her

Spiritus og vin på tilbud

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis de er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge. Vi tilbyder mange forskellige typer druer til en skarp pris - Pinot Noir, Chardonnay, Zinfandel og mange andre.
Se vores gode tilbud her

Restsalg
Tilbud

Rosevin tilbud

Forårets spiritus tilbud

Riedel


SPIRITUS - JUL & NYTÅR

Bestil direkte og få leveret til døren - eller spar fragten og afhent de gode køb i en af vores mange Vinspecialisten-butikker over hele landet. Nemmere kan det næsten ikke blive!