ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Tilbud på vin og spiritus

Selvforkælelse i glasset! Spar stort på vores udsalg af skønne vine! Fra den sprødeste hvidvin på tilbud, til rosévin og til fyldig rødvin på tilbud - vi har noget for enhver smag. Forkæl dine sanser uden at sprænge budgettet. Bestil nu og lad os levere smagen af luksus lige til dit dørtrin!

Her finder du restsalg og tilbud på masser af spændende vin og spiritus fra vores store univers. Zinfandel, Pinot Noir, Riesling og Chardonnay, men også spiritus og Riedel-glas. Ofte vil du også kunne finde tilbud på portvin og tilbud på prosecco, champagne og mange andre former for mousserende vine.  

Rose festival
Månedens tilbud
Restsalg

Forårets spiritus tilbud

Din online vinforhandler

H. J. Hansen Vin er din fysiske og online vinforhandler.         

Fandt du ikke præcis, hvad du ledte efter? Tag kontakt til din lokale Vinspecialisten eller H. J. Hansen Vin for vin og spiritus online. Vi er din lokale vinhandel over hele Danmark, og du finder os her:

Min lokale Vinspecialisten / H. J. Hansen Vin

Bestil direkte og få leveret til døren - eller spar fragten og afhent de gode køb i en af vores mange Vinspecialisten-butikker over hele landet. Nemmere kan det næsten ikke blive!

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]