STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

TILBUD

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis den er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge. Du kan også holde holde øje med vores Black Week-side, som bliver opdateret med ekstra vilde tilbud, når vi når til den uge.

Se vores gode tilbud her

TILBUD

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis den er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge.
Se vores gode tilbud her

Tilbud

Riedel

RIEDEL - SPAR 25%

SPIRITUS - JUL & NYTÅR

Bestil direkte og få leveret til døren - eller spar fragten og afhent de gode køb i en af vores mange Vinspecialisten-butikker over hele landet. Nemmere kan det næsten ikke blive!