Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

TILBUD

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis den er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge. Du kan også holde holde øje med vores Black Week-side, som bliver opdateret med ekstra vilde tilbud, når vi når til den uge.

Klik her og se vores forårstilbud - Se vores rosétilbud her - Se vores Ready To Drink-cocktails her

TILBUD

Alle elsker tilbud. Vin og spiritus smager som regel bare en lille smule bedre, hvis den er blevet købt på tilbud. Hvis du har det på samme måde, så hold øje med vores tilbud eller tilmeld dig Sélection Vinklub. Så får du endnu større mulighed for at kæle for dine smagsløg OG din pengepung på én og samme tid. Vi har altid masser af stærke tilbud på et bredt udvalg af vin og spiritus, hvor du kan spare mange penge.

Se vores rosétilbud her


Se vores forårstilbud her

tilbud, rosé, udsalg, rosévin, rose, billig vin, tilbudsvin, gode vine
tilbud, forår, udsalg, vin, rødvin, hvidvin, rose, billig vin, tilbudsvin, gode vine

Bestil direkte og få leveret til døren - eller spar fragten og afhent de gode køb i en af vores mange Vinspecialisten-butikker over hele landet. Nemmere kan det næsten ikke blive!