ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Ready To Drink

Du behøver ikke tage i byen og betale en bartender for at lave dine drinks eller cocktails. Der findes i dag decideret fremragende cocktails, der er ready to drink.

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Verdens bedste og letteste cocktails

  Ready To Drink er lige præcis det - klar til at drikke. Færdigmixede drinks i høj kvalitet, som gør, at du ikke behøver at investere i alle de ingredienser, der skal til for at lave din yndlingscocktail. For det sker jo, at nogle af ingredienserne får lov at stå bagerst i barskabet, når du har brugt dem én gang - hvorefter du så kan smide dem ud, når de er blevet for gamle. For at slet ikke at tale om, at du måske bare ikke er særlig dygtig til at lave cocktails eller ikke har den rigtige opskrift. Den sidste del kan vi dog hjælpe dig med lige her i vores store univers af opskrifter på cocktails.


  Ready To Drink

  Der er altså ingen grund til at gå på kompromis, når du vil byde gæster på professionelt lavede cocktails, uden at du selv skal stå i køkkenet eller mixe ingredienserne direkte ved bordet. Her står vi inde for kvaliteten af produkterne, som ikke har meget at gøre med mange af de ellers farverige produkter, du måske har kendt fra din ungdom.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]