- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Mad & Bobler
Vil du servere bobler til maden? Her får du de bedste tips og tricks til at sammensætte et glas mousserende til dagens menu. Vi har samlet de bedste opskrifter til bobler, så du kan brillere og imponere dine gæster eller blot forkæle dig selv.
Vores vinkyndige eksperter guider dig til at sammensætte en verdensklasse menu med champagne eller andre bobler. Som en klog mand engang sagde… Der er altid en anledning til champagne.
"Jeg er på en mission. Jeg har nemlig en vision.Vi skal drikke mere Champagne i Danmark. Og i Assens."
Artikel af vinhandler Henrik Lund Nim,
Vinspecialisten Assens
"Selvfølgelig skal vi drikke Champagne til julemaden!"
Artikel af vinhandler Henrik Lund Nim, Vinspecialisten Assens
Der findes nemlig intet så festligt som østers, og til nytår vil et væld festglade danskere slupre den eksklusive delikatesse i sig. Prøv selv og imponer dine nytårsgæster med nogle gedigne østerskundskaber!
Kaviar er en af de mest dekadente og luksuriøse fødevarer, man kan spise. Det er ingen billig fornøjelse, og hvis man kommer til at drikke en vin eller bobler til, der ikke rigtig passer, vil man ikke opleve kaviarens fulde smagsprofil.
"Selvfølgelig skal vi drikke Champagne til julemaden!"
Artikel af vinhandler Henrik Lund Nim, Vinspecialisten Assens
Der findes nemlig intet så festligt som østers, og til nytår vil et væld festglade danskere slupre den eksklusive delikatesse i sig. Prøv selv og imponer dine nytårsgæster med nogle gedigne østerskundskaber!