ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Whiskyglas

Pris
Varegruppe
Producent
Land
Glastype
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Whiskyglas - de bedste i verden til din whisky

  Vi elsker whisky. Men for at opnå det fulde potentiale af din yndlingswhisky har du brug for mere end blot flasken – du har brug for det perfekte glas. Whiskyglas kommer i forskellige former og designs, der hver især er skræddersyet til at forbedre specifikke aspekter af spiritussens smag og aroma. Uanset om du er ivrig whiskykender eller en nysgerrig nybegynder, kan valget af det rigtige whiskyglas forvandle din whisky fra ordinær til en stor sanserejse.


  Form

  Whiskyglassets form påvirker whiskyens aroma- og smagsopfattelse markant. De to mest almindelige typer whiskyglas er tumbleren (andre kalder det rocks-glasset) og Glencairn-glasset. Tumblere er brede og vi bruger dem til mange former for drinks og cocktails, mens Glencairn-glas har en tulipanform, der koncentrerer aromaerne, hvilket gør dem ideelle til at smage og nyde whiskyen. Endelig finder der også affarter af de to former.


  Størrelse

  Størrelsen på glasset har også betydning, da det naturligvis er afgørende for mængden af ​​whisky, du kan hælde i glasset, og deraf hvor meget overflade, der udsættes for ilt. Mindre glas kan hjælpe med at bevare whiskyens aroma og forhindre overdreven fordampning.


  At vælge det rigtige whiskyglas kan være med til at forbedre smagen og nydelsen af den whisky, vi holder allermest af. Glasset er med andre ord ikke ligegyldigt. De bedste whiskyglas understreger whiskyens elegante, cremede og fyldige præg og lader hele dens spektrum af komplekse aromaer ramme din næse. På den måde får vi den fulde oplevelse af den whisky, vi har købt. Om vi så drikker Single Malt, Blended Whisky, bourbon eller rye. Vi er slet ikke i tvivl. Ligesom når det gælder vin, løfter det rigtige whiskyglas oplevelsen markant.

 2. Whiskyglas på tilbud

  Som medlem af Sélection Vinklub får du altid 5% rabat på tusindvis af produkter. Det gælder også rabat på whiskyglas. Det er gratis at melde sig ind, der er flere fordele og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]