EM i fodbold - Gæt og vind lækre EM-Præmier - KLIK HER

Bobler

Der er ikke ret meget, der er mere festligt end bobler, og det er svært at være rigtig sur, når der lyder et "POP!" og der skænkes bobler i de høje, slanke glas. Vi elsker bobler, smagen, deres lette, legende karakter og de positive begivenheder, de som regel markerer. Her på siden finder du et meget stort udvalg i alle prisniveauer.

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 104 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 3

Produkter pr. side
36
72
108
144

Skønne, uimodståelige og festlige bobler

Lad os allerførst punktere en myte: Mousserende vin blev ikke opfundet i Frankrig og da slet ikke af munken Dom Perignon. Dom Perignon, derimod, forskede i at forhindre andengæringen i flasken. Den skete fordi, der stadig var aktive gærceller i vinen, efter at den var blevet tappet på flaske. Den mousserende vin blev derimod opfundet i England omkring 1676. Driftige englændere i restaurationsmiljøet ønskede at gøre den ellers sødmefulde vin fra Champagne mere tør. Det gjorde man ved tilsætte en smule gær til fadene, som efterfølgende blev aftappet på flaske, inden alt restsukkeret var forbrugt. Resultatet var en let mousserende vin, som gæsterne fandt fascinerende. Og det gør vi egentlig stadig.


Forskelle på prosecco, champagne og cava

Champagne og cava produceres ved det, man kalder méthode champenoise eller méthode traditionelle. Eller på godt dansk: Champagnemetoden. Det er den langsomste og dyreste måde og andengæringen foregår i flaske. Proseccoens andengæring foregår derimod på tanke.