ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Julesnaps & -spiritus

Det er næsten ikke til at forestille sig en julen uden snaps og julesnaps. Men hvorfor skulle man dog også det?
Såven som de danske klassikere, som har stået på julefrokostbordene i generationer, findes der i dag et hav af snaps og akvavit, der er så forskellige i udtryk, at alle kan være med.
​​​​​​​Og har du været én af dem, der længe har holdt fast i, at du ikke kan lide snaps, er det på tide, at du udvider din horisont, spørger i din lokale Vinspecialisten eller finder en flaske eller to her på siden og får en ordentlig én på opleveren.

Julesnaps

Julesnaps

Snaps som du aldrig har fået dem før - eller som du altid har fået dem før. Udvalget er meget større end for bare 10 år siden og her i Norden har vi meget at være stolte af med fremragende danske, norske og svenske producenter. Det er nærmest umuligt at der ikke findes mindst én, du kan lide.

Spiritus til julen

Spiritus til julen

Når børnene er lagt i seng, den sidste julegave er pakket ud og julefreden (endelig) sænker sig over huset, er der nærmest ikke noget som en god cognacn, rom, armagnac, calvados, grappa, whisky eller andet.
​​​​​​​Med andre ord end velproduceret spiritus, som giver hvile til din sjæl.

Snaps til julebordet

Spiritus til jul og nytår

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]